December 11, 2010

teruja ad widget ni ..

Pagi-pagi bangun terus buka lappy .

Sebab apa ? hehe xsabar nak cerita pasal facebook page yang ana buat semalam .

Sebelum ni tak tertarik pun pasal facebook page .

Entah apcal, tengok kt blog orang lain ada, ana pun try buat juga . hehe

Kira ana pun ketinggalan juga lah e sekarang ni . haha

Saper-saper ada masa nk like ana, like shja .

Incya-Allah ana akan masukkan info-info yang berguna .

Berguna untuk semua lapisan umum masyarakat .

nak tengok tak gambo find us on FB .


haha, sudah tidak ada kerja lah ni . pasal widget pun nak tunjuk .
sapa-sapa nak buat benda nie senang sahja .
yang penting kena ada facebook page dahulu .
sape-sape nak ak anda benda ni pon boleh .
teruja ana di buatnya .
nantikan entry ana yang seterusnya mengenai remaja .
cukup sampai disini dahulu .
salam ukhwah .

2 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

widget penting. adoi, xda akaun fb la pulak nak joins ni.hehe

azrinrahim said...

mohamad azhan hjdesa:

widget penting ker ?? heheh mybe kot..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014