December 25, 2010

yahooooo .. alhamdulilah syukur .

assalamualaikum semua ..


apa khabar malam nie . hari nie ayie demam tapi gembira sekali . kenapa ea ? haha akhirnya penantian untuk tahu result final semester 1 terunkai sangat . alhamdulilah aku berpuas hati dengan result yang aku perolehi . walaupun ad certain subject diluar jangkaan dan ad juga yang melesset . btw, i happy now .


okay-okay . tengok status nie kejap ea ?




nie status yang aku tulis dekat FB tadi . result yang aku dapat nie, memang untuk abbie dan ummie aku . walaupun ad dua paper buat aku kecewa seketika tapi masyuk sangt . terima kasih Allah . alhamdulilah, begitu gembira rasanya diriku ini . akan aku teruskan untuk still perform incya-Allah . 


tahniah juga buat sahabat-sahabat aku AT14 yang dapat dekan dan list dekan . korang semua memang gempak sangt-sangt . gerun aku dengan korang . kita perform ea untuk sem-sem akan datang supaya senang KPM nak terus bagi kat kita kerja . haha bak kata pepatah, " dimana ada kemahuan, disitu pasti ada jalan".


terima kasih tidak terhingga kepada abbie dan umie aw atas doanya . walaupun kena marah sikit tadi . hehe sebb tak dapat full, alhamdulilah, umie berbangga juga dengan aku . nak beat ngn kak long susah sangt sebb dia memang sentiasa full every semester . kak long, adikmu nie pun teror aw walaupon tak peg overseas . haha aku nak hadiah mahal aw daripada moscow sane . haha kalau boleh hantar as soon as possible ea ? ngeh3x 


btw, jom layan komen-komen aku yang gembira dengan result mereka .


jom layan komen mereka ..



maccam-macam ragam mereka nie


haha, tengok apa berlaku dekat rumah jeddah


nie JMK KAB merangkap kira senior akulah 


nie md rafiz said . haha


pelajar cemerlang mula berkata-kata


wish untuk 3course dibawah fakulti sains dan matematik


suka selesai selesai menerima result . hehe

actually ada bnyak lagi . btw, tahniah untuk semua students UPSI yang menerima result hari nie iaitu 24/12/2010 . sebelum bergembira itu ingatlah akan Allah kerana mermudahkan kita untuk menunutut ilmu dan dimudahkan untuk menjawab exam . bersyukur dengan apa yang kita perolehi . kepada yang berjaya, terus untuk kekalkan pointer dan yang biasa-biasa, jangan pernah menyerah kalah, teruskan usaha untuk terus berjaya . setiap yang berlaku tu pasti ad hikmahnya . okaylah, sampai sini sahaja berceloteh, jumpa dilain masa .

22 comments:

mizz_aainaa said...

owhh.. dah keluar ehh..
tahniah lah yek..

Sunah Mohammad said...

alhamdulillah...tahniah2~

azrinrahim said...

mizz_aainaa:

terima kasih..da keluar ppetng tadi..

azrinrahim said...

sunah muhammad:

alhamdulilah, syukur sgt-sgt..

Awang Hafiz said...

demam ye, get well soon k.

ayin~weeweet said...

tahniah.ckgu ek?

azrin rahim?saya azrin rahman.wah wah HAHAHA

immukmin said...

ayie..ada kawan immmukmin..senior ayie.. pointer dia..mmg gempak..hohoho..dia..dpat..3.71.. stylo giler...

tahniah untuk ayie.. keep it up!!!

azrinrahim said...

awang hafiz:

incya-Allah..hehe

azrinrahim said...

ayin-sweet:

beza nama ayah jer..incya-Allah bsksl guru

azrinrahim said...

immukminin:

senior ayie saper ea ? say congerat kat dia..hehe btw, ayie just dpt first class juga.. alhamdulilah..

diana said...

tahniah...:)

azrinrahim said...

diana:

terima kasih kak..

:Cikgu Akim: said...

Allhamdulillah...sebenarnya kan Ayie sem satu adalah pengajaran untuk kita!katakan kita dpt result gempak jngn sekali2 sia-siakan waktu sem dua plk..jngn terasa diri kita dah cukup hebat untuk dpt result yg gempak lg kalau kita asyik main2 n amek mudah sem akn dtng...

btul ni...saya nya result sem 2 jtuh dri dekan ke dean list!sbb saya amek mdah..ingt senang2 nk skor cm sem 1..hhehhehehe..

just to share..sebab sekali pointer jatuh teruk..susah nk naik balik..motivasi dri akn down..papepon doakan ayie trus dpt result cemerlng sem2 akan dtng..jauh lg perjalanan kita..ni blom tamat pon lg episod 1...jeng2...

azrinrahim said...

cikgu akim:

terima kasih atas peringatan tersebut..betul tu atas ingatan cikgu akim.. incya-Allah result yang ayie perolehi akan jadikan segai bau loncatan untuk sem2 akan dtng n tak akan ambik mudah bnda-benda yg boleh menjatuhkan result ayie ..incya-ALlah ..berusaha selagi mampu untuk berusaha..incya-Allah ..

Nuraini S said...

Tahniah :)

Mohamadazhan hjDesa said...

salam cucu umie :) tahniah, moga terus berjaya masa2 akan dtg ya, moga ALlah merahmatimu n fmly

azrinrahim said...

nuraini s:

thnkx you

azrinrahim said...

mohamadazhan hj desa;

thnkx you.. incy-Allah , Allah merahmati..

epaa chenta said...

wahh. tahniahh (:

azwa_amani said...

tahniah ayie.. :) keep it up okey

azrinrahim said...

epaa chenta:

terima kasih..

azrinrahim said...

azwa_amani:

terima kasih.. incya-Allah aye akan cuba yg terbaik..incya-Allah..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014