December 17, 2010

dulu aku nakal !


Assalamualaikum semua ..


pagi-pagi macam nie best dapat lepak mamak kan makan roti canai dan teh tarik satu .. opsss, sowi ayie tngu maghrib tadi baru makan yer ., terlupa pulak . hehe


pagi nie ayie nak join segmen abg ben tentang duku aku nakal !
sahaja-sahaja bosan disamping kekurangan idea . ayie join lah segmen nie .hehe jom tengok apa yang ayie tulis ya .


=> nama sekolah rendah dan sekolah menengah dahulu dan tahun ?
.:. SEKOLAH KEBANGSAAN PARIT SULAIMAN (98-03)
.:. SEKOLAH MENEGAH KEBANGSAAN TELUK KERANG (04-08)


=> aktiviti ko yang korang ceburi ?
.:. badminton .
.:. volleyball


=> jawatan yang disandang dahulu ?
.:. ketua kelas
.:. pemgawas sek


=> nama guru kesayangan korang ?
.:. ramai kot sayang tapi paling sayang cikgu kasidah 


=> subjek paling disukai dan tidak suka ?
.:. suka subjek math & add math
.:. tak suka subjek fizik masa sek shja , sekarang lain .


=>kawan baik masa sekolah ..
.:. amir nasir, mariam, hidayati, izan, aishah dan ain .


=> cita-cita masa sek ?
.:. doktor


=> artis faveret masa sek ?
.:. siti nurhaliza dan yassin


=> perkara yang tidak dapat dilupakan masa sek ?
.:. hampir-hampir mahu ke mahkamah sebab gaduh dengan cikgu (nakal tu)


=> jika dapat pulang ke sek, perkara apa yang ingin kamu lakukan ?
.:. nak jadi pelajar yang matang dan megikut peraturan  .


=> ceritakan kenakalan yang tidak dapat dilupakan semasa sek dahulu ..
.:. perkara yang tidak boleh dilupakan sekali adalah gaduh dengan cikgu disebaban perkara kecik dan hampir ke mahkamah juga . tapi taklah sampai ke mahkamah sebab kami masih pelajar lagi .. maaf cikgu, gaduh pun sebab tak buat keje sekolah subjek agama dan kena denda . dendanya cikgu suh duduk depan perhimpunan masa hari jumaat tapi tak pergi . lagi, ayie dulu suka tak masuk kelas fizik sebab tak suka cikgu fizik, but lah nie lain pulak . hehe dan paling penting tak pernah catat nama member yang datang lambat kalau jaga pintu pagar . hehe 


cukuplah nie yer, kat sek lah dulu kira ayie nie nakal lah juga dan erm, biasa-biasa sahaja tapi bila ingt kenangan mase sekolah, rindu dengan semua cikgu-cikgu tu . sayang semua cikgu ayie . sampai sini dulu entry ayie . salam ukhwah .ukhwah fillah .

16 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ooo..kecik2 dh nakal ek..hahahah

azrinrahim said...

A.F.A :

dah perangai macam tu nak buat macam maner..nama pun budak nakal kan..heheh time sekolah menengah jer dulu..sekarang tak .

Leya... said...

nakal cam tu..kena kasi tibai ja..keh3x. dari blog BA..mai masuk sini. :)

azrinrahim said...

leya:

nakal lh juga tu..bukn rosak harta benda sekolah...haha nty ayie dtng blog kamu

azwa_amani said...

wahhhh dah cantik..follower pun dah ramai..bagus2...keep work ok.. ermmm pasal osama tu kan..cuba ayie cari lagi info..sebb awin busy skit...pastu uat entry pasal tu..nnti awin leh baca...hehehe..esok awin dah ke sintok..ade hal tentang biasiswa...errmm.okey.. tq yerr :)

azrinrahim said...

incya-Allah naty ayie tolong carikan nak cakap disuruh oleh exco ayie..haha wow. dapat biasiswa ya .. tahniah .. semoga terus berjaya ya dalam pelajaran dan tugas sbgai seorang exco ..

rabiatul said...

Waahh, minat math ngn add math. Subjek yg paling atul tak suka. :)

azrinrahim said...

rabiatul:

best apa subjek math .. interesting dan sentiasa menyebabkan orang tertnya2 dan mcuba untuk jawab..hoh

Syafiq Rosli said...

nice memories

azrinrahim said...

syafiq rosli:

agaklah.. teringt sangt masa sekolah dulu

misz nana said...

gaduh sebab tak wat kerja sek.. ish3.. hehe

azrinrahim said...

misz nana:

bukan sebab tu, sebab tak nak g depan masa perhimpunan hari jumaat .. tak laksanakan denda ..huhu

apezs shah said...

ayie ni nakalnya... adoilaaa!!

azrinrahim said...

apesz shah:

kira nakal lah dulu..sekrng incya-Allah tak

MiSS WaNa HeRMan said...

salam..
teruskan berblog..
moga memberi manfaat pd pembaca..
(",)

azrinrahim said...

miss wana herman: terima kasih yer kerana datang blog ayie

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014