December 14, 2010

cerita kosong bersam menteri ..

Asslamualaikum semua ..

petang nie ayie tak apa nk kongsi cuma nak cerita yang perut ni meragam . oits, jauh lari tajuk entry . katan ak ceritap asal menteri . haha 
kejap lagilah ceritap asal menteri, ekarang ceritap asl perut dahulu .

aish, sampai tak lalu nak makan . macam maner ea . tapi memang tak rasa lapar pun sebab ad oat crunch .. ilike oat crunch .

petang nati incya-Allah ayie jadi ke Kuala Lumpur bersama group m@jor yang lain cuma tak tahu lagi nak jumpa menteri siapa . kalao jumpa menteri pelajaran nak try mintak biassiwa . hohoho (dalam hati, layak ker nak dapat biasiswa) hehe ..

tapi sebelum gerak petang ni dah bagitahu cik nur kasih ..
dia siap pesan lagi . nak tahu dia pesan apa .

jom kita terjah . tapi melalui mesej sahaja ..

nur kasih: assalamualaikum ayie, udah-udah lah tu tido dah kol 2pm nie .
ayie: waalaikumsalam, dah bgun tido balik .
nur kasih: bangun ah dah pukul berapa ni ?. (marah ker)
ayie: sudah bangunlah dan siap solat zuhur . (kantoi tak peg surau. haha)
nur kasih: baguslah :)
ayie: petang nie nak peg KL jumpa menteri ?
nur kasih: menteri saper tu ? dan buat apa ?
ayie; tak tahulah menteri siapa, jalan-jalan dan bual-bual sambil mintak belanja aiskrim nty jumpa .. (joke dengan dia) .
nur kasih; jaga pandangan mata tu .
ayie: incya-Allah kalo tak ternampak .
nur kasih: dah ternampak tu jangan lebih-lebih . 
ayie; incya-Allah .
nur kasih: :-)
ayie; huhu

dah bes dah perbualan kami . hehe caring juga kan cik nur kasih nie . terima kasih . wow, alamak nak peg KL tapi tak siap ap2 lagi . baju pun tak gosok lagi . kena pakai pakaian casual gitu . nantikan gambar sempoi ayie disana sambil bergaya lebih . haha peg jumpa menteri tu . ni second time dapat gamba dengan menteri betul-betul . haha masyuk ..


bestkan dapat jumpa pak lah . bila ea nak jumpa . hoho perasan pula boleh jumpakan .


korang ad ker ?? jangan jealous ya ..takpeah, yang penting ayie dapat jumpa menteri dan makan free hari nie. save bajet . haha
 okay lah mau rehat seketika dan siap-siap . salam ukhwah semua . jom jumpa menteri . ngeh3x 



4 comments:

diana said...

kompem ke makan free????
hahhaah

azrinrahim said...

diana:

incya-Allah makan free..selalunya memang macm tu ..hoho boleh makan apa sahaja ..

NoR RaShiDi b RaSuL said...

nak p jgk...sanggup hg tinggai ak sorg2 kat khar...hahaha

azrinrahim said...

sidi: ak dah bilik nie ..mak ai, best giler siap dapat gmbo ngn tengku ag

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014