December 1, 2010

nora @ nora danish

Disebabkan oleh internet yang lemau .
ana tak dapat nak update BLOG .
boley pakai ker alasan itu .
hahaha

hari-hari yang indah berlalu, tapi internet kat hostel aku still lemau jugak . ermm, macam mane ana nak buat ea ? sedangkan line full 2 siap tulis strentgh ag . tapi line tetap lemau jugak dan menyebabkan ana tidak ada mood untuk mengupdate BLOG tapi itu tidak bermakna untuk ana tidak bercerita . sebenarnya ana nak cerita ni tentang temubual eksklusif ana dengan cucu about someone: 

saper tu someone
jom kita terjah untuk merungkai segala masalah
ikuti perbualam kami, wartawan MELODI ayie membawakan daripada STUDIO A .

ana: Assalamualaikum, cucu umie . kamu sihat ker ??


cucu: Walaikumsalam, alhamdulilah cucu sihat shja ni .


ana: cucu nak tahu something x ??


cucu: tahu apa azrin ??


ana: ala, sahja-shja jer ana nak cerita dengan cucu ni .


cucu: yelah azrin . cerita apa yer . kamu ni buat ana penasaran aja .
( mulalah loghat indon cucu ni ) 


ana: okay lah, ana nak beritahu ni ??


cucu: beritahu apa ??
( tanpa menunggu ana habiskan cakap, cucu sudah meyampuk )


ana: ana sudah dapat dapat nofon NORA ??
( dengan nada gembira ?


cucu: apa NORA ?? NORA DANISH ker ??
muka (terjejut dan gembira hati )

       : azrin, kamu dapat nofon dia ?? azrin boleh bagi dekat cucu tak ?? cucukan peminat setia
         NORA DANISH . nanti boleh lah cucu jumpa dia dan mintk autograph ..


ana: mana datang NORA DANISH ni cucu . ana cakap pasal NORA dekat blok 1 dok KHAR tu
(sambil tepuk dahi)


cucu: erm, ingat saper ?? NORA DANISH nak tahu juga . setakat NORA tu apa kelas . haha 
          dekat mana-mana cucu boleh jumpa . taklah lawa sangat macam NORA DANISH tu .


ana: cucu . kenapa dengan kamu ni dah kemaruk sangat dengan NORA DANISH tu . ish, tahu 
         lah gembira sudah selepas habiskan cerita "cuti-cuti cinta" lakonan FARID KAMIL & 
         NORA DANISH . kalau fanatik sangat pun jangan lah over yer . hahaha
(ketawa kecil ana dihadapan cucu)


cucu: kenapa ?? kamu jelalous ker azrin ??
(nada marah)


ana: jelous ?? xad maknanya . haha ana sudah gembira dapat nofon NORA .


cucu: ambiklah, malas cucu nak dengar . cucu nak sambung belajar kenegaraan dan wacana .
          esok dan tulat nak exam dah . 
(lalu beredar pergi)


*segala watak dan perkara yang diutarakan adalah rekaan semata-mata .
----------------------------------------------------------

NORA DANSH

natijahnya: kalau nak minat seseorang artis tu boleh . tapi jangan lah sampai terlalu over sangat sehingga tidak dapat untuk membezakan diantara dua orang yang berbeza . haha okaylah, sampai sini dulu entry ana . kita jumpa dilain masa . ukhwah fillah .

2 comments:

azwa_amani said...

amboi2...jangan dok bercinta...bagi peghabeh stdy dulu noh...:)

azrinrahim said...

awien:

tunggu abis stdy lh nie .. selain tu sambil jap.. haha xad lah, just rekaan jer benda nie..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014