December 22, 2010

" Contest header untuk Cik Azizah"



assalamualaikum semua ..


apa khabar semua pagi nie ? dah sarapan ker ? hehe sarapan apa ea ? ayie tak sarapan lagi nie . adehhhh .


ayie straight to the point boleh ?


yelah sahabat semua nie . sabarlah . baru nak enjoy-enjoy nie . pagi nie ayie join contest buat header untuk cik nur azizah . hehe saja jer isikan masa lapang dengan buat header orang . maner ad rezeki dapat hadiah walaupon biasa-biasa sahaja header yang ayie buat . sebelum nak join contest nie, kena penuhi syarat-syaratnya . nak tahu syarat-syarat ea ..


malas lah pulan nak tulis syaratnya, korang tekan jelah dekt gmbar atas tua ea . gambar tu akan terus membawa kamu ke dunia cik blog yang contest nie . sape-saper nak join pon boleh aw . lambat lagi tarikh tutupnya . hadiah untk pemenang pun dah diumumkan, so, tinggal join dan hantar . 


sahabat semua dah tengok cik punya blog . so, jomlah join apa lagi .


sebelum tu ayie nak tunjukkan header yang ayie buat nie, simple sahaja . kalau tak cantik, sahabat semua boleh kritik aw . 


jeng3x ...




cantik tak ? made in mohd azrin aw . promote diri lah nampaknya . btw, gambar cik aziziah kurang terang sikit sebb mybe ambik gambar pkay nset kot . kalau pkai camera, lagi cun ah .hoho (ayat bodek)


tapi ada lagi satu header ayie buat tak guna gambar cik azizah, just tukar gambar sahaja . dua sama sahaja coraknya . nak tengok ker . ayie tunjukkan ya .


inilah header yang lagi satu tu, sama sahaja concept, cuma tukar gambar cik azizah dengan gambar muslimah . hehe sekarang ayie dah siapakan header tersebut, masa untuk mentag orang .


mereka yang bertuah adalah :

jawab tu ya, jangan tak jawab .
jumpa dilain entry semua .
ukhwah fillah 

4 comments:

diana said...

wah..
rajin betul ..
blog akak kan baru ni la ada header..
sebelum ni tak de pun..
akak suka header yang kecik2 je..
senang loading..
hehhe

azrinrahim said...

diana;

akak, sajer2 jer bosan..nak adik buatkan header ker..huhu
untuk kak diana, okay sahaja .. hehe

Cik Azizah said...

wah..wah...sgt cantik la...
jijah suke header muslimah tu lagi..
lebih ayu gitu...
thanks sudi join...
dan jijah ucapkan gudluck ya..

azrinrahim said...

cik azizah:

thankx you..incya-Allah ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014