December 23, 2010

soseh pagi lagi !!

assalamualaikum semua ..


alhamdulilah, pagi-pagi yang indah berginikan best kalau dapat diisikan dengan masa lapang . dapat berehat bersama insan-insan yang tersayang . kadang-kadang ingin merasakan sesuatu yang tak tercapai dek akal, tapi ingatlah wahai manusia, bersyukurlah dengan apa yang kita perolehi . jangan merasa diri kita lemah ataupun sebaliknya, tetapi yakin dengan kemampuan diri .


okaylah, sikit sahaja mukaddimah daripada ayie untuk pagi nie . nak santai-santai depan lappy dan jalan-jalan blog sahabat jp lagi . btw, hari nie semua memebr ayie yang pergi baktisiswa SRN balik ke KHAR . rindunya sama mereka . 


ayie doakan korang selamat sampai aw, tengok korang tulis dekat status FB macam jealous lah pulak aku nie, erm, yelh korang dapat pergi kem baktisiswa tu, aku lepak-lepak dekat KHAR sahaja . hehe lepak-lepak besakan badankan . tapi aku memang dah kecik, nak buat macam mane . huhu .


chopsss !! sebelum aku pergi jauh, nak tolong mintk sahabat semua boleh . tolong sedekahkan Al-Fatihah untuk ummie sahabat memebr ayie nie, ummie bng long yng meninggal semalam petang . alhamdulilah, abg long pun dah gerak balik ke terengganu untuk melihat pengkebumian ummienya . mudah-mudahan ang long tabahnya menghadapi dugaan nie . sebab yang hidup itu pasti akan menemui ajalnya, tidak kira cepat ataupun lambat, kita pasti akan kembali kepankuannnya dalam pelbagai keadaan sekalipun . jangan pernah kamu takut untuk mati kerana itu akan dapat mendekatkan diri kamu kepada Allah . incya-Allah .


kembali kepada cerita sebenarnya ..


actually semalam member-member ayie budak AT-14 dok mentag orang sahaja dekat blog . ad dua contest yang diorang suh join tapi seganlah, huhu bukan hensem mane pun nak tayang gambar nie . tapi tak bermakna, aku tak join contest aku sombong ea . kadang-kadang benda tu privacy jugakan . huhu walaupun contestnya hanya mengangkat dua jari untuk buat peace . kepada penunggu hujan yang memang menunggukan gambar hensem pakwe dia nie . sorilah syang seganlah i . haha ayat poyo kejap . tpy serius aw, dia sorng sahaja yang suruh aku snap gambar tu cepat . tahulah u sayang kat I . haha


okay-okay, kita tak yah cerita pasal benda yang tak mungkin tu . aku dengan penunggu hujan aka nadiatul farah hanya sahabat okay . jangan nak buat gosip baru pula . kawan sejati . incya-Allah huhu tapi bagi tidak menghambakan member ayie nie . terimalah gambar yang tidak seberapa nie . bukan untuk contest aw . untuk korang .





okay cik nadiatul farah . dua gambar nie khas untuk kamu sahaja aw. huhu btw, since before this, aku tak pernah sekali pun ambik gambar peace nie sebb ad maksud kot . erm, nie yang first dan last aku ambik untuk sahabat-sahabat aku semua . lepas nie tak ad lagi aw wahai sahaabtku sekalian . maafkan daku, bukan aku sombong . huhu saja tak nak tunjuk sahaja gambar aku smart nie .hoho ala, poyolah pulak, okaylah sampai sini sahaja entry kali nie, jumpa dilain entry .

6 comments:

Suria. said...

umie bang long ?
abg long ?
khuldi ?

azrinrahim said...

mak khuldi lah..hang nie tak fham ker ??

P3nUngGu Huj4n said...

waa ,, terharu . tok aq tue ..
trimas2 .. hahahahaaha
:P

azrinrahim said...

penunggu hujan:

untuk hang sorng jer.. ngeh3x .. xad untuk orng lain..wakaka

P3nUngGu Huj4n said...

hahaha ...
sengal !!!

azrinrahim said...

penuggu hujan:

xper, sengal dengan hang jer..adeh, mmpus ak saper bace nie..wakak

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014