December 15, 2010

jom kita berkenalan ..



assalamualaikum semua ..

nie last entry untuk petang nie, dah puas mengadap laptop. sebab tu pakai spec sekarang, hoho dah ketentuan ilahikan, nak buat macam mane, tapi kadang-kadang tak xnak pkai spec juga sebab nak nampak lain gitu ...hoho

sudah lari tajuk pula, jom baca apa yang ayie tulis ..

1. bila mula buat blog ?
.;. adalah dalam 3bulan 3hari .. hehe

2. jumplah followers sekarang nie ?
.;. 116 orang .. i like them .. thnkx follow me .. you're the best followers .

3. berapa trafik harian ?
.;. malas ; 20-50 /day
.:. rajin: above 140 /day

4. sehari baper entry ?
.:. 1-10 entry

5. berikan satu blog, best yang korang suka baca ?
.:. actuaaly ada 10 blog kena baca but suka jenguk blog abang BEN ASHAARI ..

ini sahajalah ayie ayie dapat untaikan .. salam ukhwah semua ..


20 comments:

akubersamaCahya said...

abc angkat tangan utk berkenalan~~ ^^
erm.. byk nye entri sehari?? ade tipss??

azrinrahim said...

abg:

tak ad tips lah..ayie tulis berdasarkan apa yang tetlintasa dalam fikiran ..

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

pearl jade said...

salam kenal...
=)

Cik Hasnah said...

salam ukhuwah =)
rajin ye update blog..
btw, all da best in your life!!

nur said...

azrin
a a.. kalau ada tips bleh kongsi kan ABC
JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE

azrinrahim said...

razuan: thankx coming ..

azrinrahim said...

pearl jade: thankx follow

azrinrahim said...

cik hasnah: biasa2 sahaj update

azrinrahim said...

nur: nty ayie datang ..

nazirulhazwan~ said...

10 entry tu da tahap blogger tegar da tu

azrinrahim said...

nazirulhazwan:

bukan blogger tegar lh.. taip bila ad idea sahaja .. kadang-kadang tu ada idea terus tiap, kalau tak ad idea .. tak menaip lah .. hohoh

man yusoef said...

1o entry??...bnyk tu!!!..gud job..hehe..hepi blogging

Nur Mudrikah said...

rajinnya update..ngadap lappy ni wat sy mnambahkan power spek jgak..adoyai

cikmimmie said...

salam kenal..

DiaUmaiNiNaz said...

salam, dinaz dtg nk kenal2..

azrinrahim said...

to man yusof: bukan setiap ari 100 entry lh..tgok idea

azrinrahim said...

nur mudrikah:

tahu tak per, power dah semakin naik ..

azrinrahim said...

cik mimie:

salam sengal juga

azrinrahim said...

diaumaininaz:

boleh sahaja nak kenal ??

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014