December 21, 2010

aku followers macam nie ker ??


assalamualaikum semua ..


apa khabar semua ? sihat ka ? sudah makan tengah hari belum ? sudah solat zuhur ?


aish, ayie apa yang kamu menbebel petang-petang nie ? waktu petangkan untuk berehat .. boleh diam tak ?


memang lah waktu petang untuk rehat . kamu nie, ayie nak cerita nie yang ayie nak join segmwn nie, " aku follower yang macam mane ea ??" . ayie nak tahu juga daripada sahabt semua , dah 3bulan dalam dunia blog . nak dapatkan feedback korang boleh . hehe


komer nie, mana kamu dapat segmen nie ?


kamu nie banyak tanyalah, ayie dapat segmen nie daripada blog duniaku yang serba kekurangan . kalau sahabat semua nak join pun boleh . klik sahaja banner tu dan banner tu akan terus menghantar anda ke dunia blog puan segmen nie . hehe klik jangan tak klik .


sudah klikkan . so, masa untuk ayie menjawab soalan pula .


1. nyatakan anda follower yang macam mana ?
.:. ayie follower yang simple, suka bace entry sahabat semua sebab entry sahabat semua mematangkan ayie yang memang kecik nie . hehe kadang-kadang ad juga entry yang dapat mengembirakan hati . btw,  kalau tak komen entry korng pun, ayie akan tinggalkan jejak kt shoutbox . 

2. kenapa kamu follow blog misz nana ?
.:. sebabnya ramai peminat . hehe tak adalah misz nana dok rajin menaip entry sahaja selalu suka pulak bce cerita walaupon tak komen tinggal jejak shja . hehe entry kadang-kadang boleh buat orng berfikir sejenak . hoho

okaylah, setakat nie sahaja untuk entry petang nie . ad entry untuk sahabat semua petang nie ya . incya-Allah kalau berkesempatan akan diupdate petang ini juga . ukhwah fillah .

10 comments:

IMANSHAH said...

salam ziarah bertandang di teratak ini

Miss Shizu said...

dtg sini nk cari no incik ben....=)

nazirulhazwan~ said...

jalan2 smbil join segmen ben:P

azrinrahim said...

iman shah:

selamat betandang

azrinrahim said...

miss shizu:

tak ad no en .ben

azrinrahim said...

nazirulhazwan:

en ben tak anta lg lh

riza said...

hai...dtg sini cari jejak abg ben

azrinrahim said...

riza:

tak ad jejak bng ben kat sini ..

diana said...

soalan no satu tu akak tak berapa paham..
heheh..sekarang ni orang follow blog kita sebab nak kita follow dia balik je...lepas follow senyap!!
ahhahah

azrinrahim said...

diANA:

MANA AD AKAK NIE..ADK AD KEJER SIKIT..XSEMPT NK BKAK..NIE PON BUKAK CURI2..AD KEJE TAK SETTLE AG.. SOWI KAK

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014