December 21, 2010

panas sey !!

assalamualaikum semua ..


alhamdulilah, semua sihat-sihat belaka ker petang nie ? best tak sahabat-sahabat yang join segmen abg ben tadi . panaskan segmen tersebut, masing-masing sok menterjah blog-blog yang disenaraikan termasuklah blog azrin rahim . hehe ayie nak join tadi tak sempat sebab cuma baru dapat geledah empat blog sahaja talipon sudah berbunyi . hehe ayie tengok ramai sahaja yang join segmen tu . apa-apa pun ayie enjoy gak sebab tersenarai dalam 30 blog yang terpantas dan dijadikan KLU untuk segmen abg ben . tahniah kepada pemenang segmen tersebut . chaiyah lah sama you'll . hehe 


ayie betul ker kamu tersenarai dalam 30 blog untuk segmen abg ben tu ? tak percaya lah .


kamu tak percaya lagi. takper, biar gambar sahaja yang menceritakan segalanya .


-azrin rahim- dekat no.6 tu . hehe jangan jealous

secara tidak langsugnya yer, pageviews ayie untuk petang nie sahaja sudah meningkat kepada 289/day . haha terima kasih dekat abg ben sebab naik rating tu . wow !! bagi ayie terlampau tinggi sangt tu sebab biasa pun paling tinggi 190/day . btw, thankx dekat saper yang join contest sebb sudi jenguk page ayie nie . hehe blog yang usang gitu dan tak ad klu pulak untuk korang . maaf yer, blog ayie tak diterima untuk menerima nombor tersembunyi tersebut . nak tahu saper pemenang segmen tersebut . tengok gambar nie okay . 


saper-saper nak tambah kenalan tu . jangan lupa follow blog diaorang juga .hehe

tapi nie paling penting .
khas untuk kak diana . thankx sebb tegur ayie tadi aw . sayang akak lebih ah . lepas nie grenti akan peg blog senyum-senyum jer .hehe teringt sangt kata-kata akak diana tu . walaupun kenal dalam alam maya sahaja, tapi kak diana dah macam akak aku pulak . thankx sedarkan ayie . (peh, ayat poyo jer) hehe tapi ikhlas nie kak . hehe

selain daripada itu ayie nak tunjuk juga header baru ayie . hehe made in azrin rahim aw . nak tengok ker header tu . okay ayie akan tunjukkan kepada kalian semua . jeng3x ..

okay tak ?

okaylah, sampai sini sahaja ayie bercelotoh . ada masa nanti ayie kembali lagi . maal salamah . ukhwah fillah .

12 comments:

namaku annonymous said...

wah! mesti berjuta-juta datang..hehe(istilah)

ok! smart header ko. hehe..

p/s: rezeki kan..

salam perkenalan... hehe.. eh! ke dah kenal?

azrinrahim said...

namaku annonymous;

biasa2 shja dtng nk cari klu ..
biase juga header ak nie.. gunakan shja ilmu yg ad untuk buat header nie.. heheh

diana said...

aish!!!
akak tegur tu untuk semua ..
untuk diri akak jugak..
kadang2 kita ni terlepas pandang kan..

DanieL AdiE said...

wah....congratulation!
kep up da good work ya..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

asyfiqaz said...

haih ramai betul blogger lepak kat blog ben ek? huhu..congratz2

azrinrahim said...

diana:

xper kak..untuk perngtn adik juga..

azrinrahim said...

daniel adie:

thanlx sir..

azrinrahim said...

asyfiqaz:

ramailhjuga nk tmbhkan kenalan bru..hehr

:Cikgu Akim: said...

seyesly semput tadi..amboi ayie da tukar header..sangt nice,,btw...

azrinrahim said...

cikgu akim;

hehe..semput yer bro..hehe rilex lh.nty mesti ad lg segmen bng ben..hehe biasa2 shja header tu..dah xad keje nk buat..hehe

lynn angel said...

oohh.. dah ada header baru ye? smart gitu.. :)

azrinrahim said...

lynn angel:

thankx aw, biasa2 shja header nie ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014