December 13, 2010

awards daripada abg loqman hakim

Assalamualaikum semua ..

Aish .. hari ni ayie dapat award lagi . hehe

Kali nie award daripada bro loqman hakim .

Actually baru sahaja kenal dengan bro loqman hakim nie tapi dia murah hati bagi award pulak .

Cantik gak banner yang dia bagi tu . berkelip-kelip ..hehe

Nak tengok ker banner tu .

Jom tengok gambar bawah ni .

Create your own banner at mybannermaker.com!

Cantik tak banner yang abg loqman hakim nie buat .
cantikkan . hehe

sebab dah dapat award nie, ayie kena jawab tag lah . nak tahu apa tag yer, jom sama-sama kita jawab .

1. apa pandangan anda tetang blog catatan logman hakim ?

.:. bagi ana yang baru kenal maybe simple dan sesuai untuk semua golongan dan paling penting satu universiti dengan ayie ( ada kena mengena ker? ) joke sahaja . semua orang boleh baca apa yang bro logman hakim untaikan dalam setiap entrynya .

2. boleh ceritakan sedikit pasal blog anada ?

.:. blog ayie simple sahaja  dan sesiapa pun boleh baca . blog budak nakal gitu . setiap entry ada maksudnya kadang-kadang enth apa-apa sahaja entry yang ayie tulis tapi hanya dengan satu niat untuk berkongsi idea dan maklumat disamping dapat tambah kawan . ayie suka kawan ramai .. love you'll .

3. tujuan anda berblog ?

.:. mula-mula memang tak ad tujuan tapi sekarang rasa ingin kongsi maklumat sesama member dan dapat berkenalan dengan ramai orang . 

ayie dah jawab dah tag abg loqman hakim .
apa macam bro ?
puas hati tak dengan jawapan ayie ..
hehe . okaylah solat isyak dahulu. 
salam ukhwah 

4 comments:

:Loqman Hakim: said...

wah2..best la bila dpt jumpa geng blogger satu universiti..lau ada pape masalah bgtau la spnjng dok upsi..mana tau sy boleh tolong...saya dok KAB JA exco kebajikan..salam perkenalan!

ijat_asni said...

tahniah
heee

azrinrahim said...

salam perkenalan juga bro loqman .. ayie dok KHAR jer dan rexco kebajikan dan kemasyarakatan .. haha ad chemistry ah antara exco dan rexco ..

azrinrahim said...

ijat_asni:

terima kasih.. nice 2 meet you ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014