December 13, 2010

special entry budak at14 ..

Assalamualaikum semua ..

Petang-petang macam ni indah kalo dapat bersama keluarga .

Ayie rindu sangat dekat family yang selalu ad .

Sekarang ayie nun jauh berada jauh daripada family .

Tapi tak per sebab ad kawan disisi . okay ayie nak cerita nie . dengar tau sampai habis .


Dimulakan dengan bismillah .

Tadi dok teman PROF peg tali orang yang nak buat pameran untuk aktiviti karib nati . alhamdulilah, orang pameran tu dah setuju nak buat pameran pada 15-16/01/2011 . kenape pula aku g cerita pasal KARIB, lambat lagi events yer akan brlangsung .
Sekarang nak cerita pula yang ayie tadi ad jumpa exco Ak . ayie ad kata nak buat pojek paper untuk akviti PRD semester hadapan tapi terbtal sebb semua paper work hancus sebab format laptop . tadi akak AK suh Cuma wat yang baru . semampu yang boleh . incya-Allah ayie lunaskan tanggungjawab tersebut secepat mungkin . aish, jadi cikgu kelak jgn contoh sifat pemalas ayie nie . kuikuikui

.

.

.

.

Idea sudah kembali . sebenarnya nak cerita pasal blog sahabat-sahabat at-14 . okay ana mulakan dengan mamat sorang ni .


first blogger

nama mamat ni ahmad munqeedz . betul tak ayie tulis nama kamu . haha qez dah lama kot rasanya dalam dunia blog nie . ayie dapat inspirasi nak mula berblog daripada dia dan seorang lagi . seorang yang simple dan setiap entry dia akan ada chapter macam kat atas tu chapter 36 . hehe
apa nak jenguk blog qez . klik shaja link dekat bawah ni .

second blogger

izzaidah mohtadi nama di beri . ayie tahu blog pun pasal qez and jeddah masa diorang bual dekat bilik AK . masa tu diorang tengah bungkus hadiah . rasa macam nak cuba blogger and now ayie dekat sini . simple person anf orang johor . entry dia semua panjng-panjang dan boleh tahan kelakar tapi tak macam orang yer pon . hehe
apa nak jenguk blog jeddah . klik link kt bawah nie .

third blogger

nama dia saper ea ? penunggu hujan kot . lupa pulak nama si penuggu hujan ni . ayie kenal dia pun masa dekat upsi ni coz budak pendidikan mathematics . tak tahu nak discribe apa cuma dia ni giler-giler sikit .bukan sikit tapi banyak . hoho
nak kenal dengan penunggu hujan . klik link bawah nie .

fourth blogger

prof rashidi rasul nama di beri . hehe prof kira sahabat baik ana juga sebab kiteorang satu group rexco kebajikan dan kemasyarakatan . otak giler-giler dan sempoi sahaja dia nie . sekarang kami berada di KHAR menjalankan tugak sebagai seorang rexco . xbalik rumah tu .hehe
nak kenal dengan dia . klik link bawah ni .

fifth blogger

uminur atikah nama diberi . haha sempoi-sempoi patut diberikan gelaran kepada cik uminur nie . hehe dia nie budak mathematics juga . hehe tak ada apa-apa nak cakap .
nak tahu sangat pasal dia . klik kt bawah nie .

sixth blogger

nama diberi mira zali . actually kebanyakan entry dalam blog dia ada tulisan jawi . saper tak reti baca jangan baca ea . hehe gurau sahaja . bukak lah entry dia baru tahu ad tak apa yang ana cakap dekat atas tadi . klik link bawah nie

seventh blogger

dia ni namanya suriati . dok mane aku pon tidak tahulah . hehe sama group dengan aku budak PRD KHAR . KHAR sentiasa dalam hati . winggggg . agak nya kot . apa-apa pun nak tengok blog dia, klik link bawah nie .

okaylah ni sahaja blogger budak at14 yang ana tahu blog mereka . ada yang ana tahu tapi tak sempat nak jengah lagi blog mereka dan ad certain tu privatekan . aishh, susah ana nak follow . sayang semua budak at14 . nie baru 7orang belom lagi 100 orang budak math . apa-apa pun lagi 3tahun setengah sahaja kita di UPSI . good luck semua ..

okaylah samapi sini ayie membebel.. jumpa di lain entry ..
salam ukhwah .

6 comments:

DanieL AdiE said...

good luck utk mereka..

azrinrahim said...

daniek adie:

sir terima kasih coz wish kiteorang ..hehe

uminur atikah said...

eheehh :)
aku nye jew simple.

azrinrahim said...

uminur:

tak ada idea nak ungkapkan lh..kering idea bila sampai part ko ..hehe

NoR RaShiDi b RaSuL said...

pasal ko buh yg ak azrin...malu siot...hahaha

azrinrahim said...

sidi:

lommmmm ting tong lh.. relax2 sudah ..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014