December 1, 2010

contest erti cinta

lepas sahaja balik daripada makan dan selesai solat zuhur semua, ana bukak lah BLOG ana .
mana tahu ada yang tengah usha-usha ker .
hahaha
.
.
.
.
5 minit berlalu .
ana bukak lah BLOG and tgok shoutbox .
tetiba sahaja dapat mesej daripada turtie .
suh join contest yang dia buat .
nak tahu contest apa ?
jom kita terjah dan tengok banner bawah ni .


nak tahu apa syarat-syarat penyertaan contest ni .
korang boleh lah klik line dekat bawah ni .

korang dah tengokkan syarat tu?
apa korang tak nak terjah ?
xpelah ana tolong bagi tahu syaratnya ya .

syarat-syaratnya adalah :


tengok jelah gamba nie ea .
malas lah nak tulis .
jom sama-sama kita join .
mane tahu boleh share duit sama-sama .
hahaha
semoa berjaya .

2 comments:

azwa_amani said...

rajin nyer lah join contest huhuhu...ayien, header tu nampak serabut laaaaa.banyak sgt bende ..huhuhuhu

azrinrahim said...

awien:

actually xserabut pon.. belakang heder tu ada gambo . tu yang nampak macam serabut sahaja ..hoho xper2 nty ayie perbaiki lagi.. sahaja jer nk join buat-buat ilang bosan ..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014