June 4, 2011

aku lah paling SMART !!

اسلام عليكم


korang nak layan tak gmbo ayie pergi kenduri kawin tadi. sob3x sebelum nak cerita pasal kenduri kawin tu, ayie tido just 2jam setngh shje sebab memang tidak boleh tido semalam. lepas subuh baru tido and then dalam kol 8.45am tu bgun dan mandi-mandi lepas tu siap buat satu entry ini. haha tengok expert tak ayie cuma tak sempat nak autopingkan.haha sebab tu publish lambat, aduyai lemau betol aku nie bab-bab nie.

yang jakun yer apa sebab first time dapat tgok kampus induk UTeM. haha seriously first time ayie tgok dan boleh tahan cantiklh jugakan tmpatnya tapi agk panas ah sebab tak ad pokok-pokok sekeliling itu. kampus induk nie juga jauh ah daripada area bandaraya Melaka. ad ker yang sanggup dok situ. haha (aku nie dok kt tg. malim lg ah jauh dripada bandar). haha okay fine. jom layan gambar dekat sekitar kawasan pengantin. lala


sepadan tak mereka? mereka berdua nie adlah guru dan yang perermpuan itulah sedare ayie. heh mereka berdua ini adalah seorang guru and kalo tak silap ayie yang gurl mengajar dekat JASIN dan yang lelaki pula mengajar dekat SABAH. lepas nie tak thulah yang akan transfer kemane2. hehe isteri ikot suami @ suami ikot isteri tapy yang penting mereka berdua adlah orang melaka. 
ayie cuman nak ucapkan semoga mereka berkekalan sehingga akhir hayat disamping dipermudahkan urusan seharian. kuikui cepatlah dapat anak nak kaci anak-nak kalian pula. jealous kot tengok mereka darah manis gitu sesuai ah hitam nais dengan cantik jelitawan. haha by the way, sorry tak ad hadiah untuk bro and sis sebab xsempat nak singgah. haha (sebenarnya memang tak bwah hadiah pon).

seterusnya adalah aktiviti aku bergambar dengan my little sis. yang jadi jurufoto adlah aku and my sis. haha okay jom layan gmbo kiteorng mase pergi dekat pernikhan tersebut. ayie uploas sikit jer, kalau nak banyak jom layan dekat facebook ayie and amaran penting gambar twins tidak diupload lgi.haha


cantik tak mysis. selagi lagi dia jadi mangsa dengan ayie sebab ayie suh dia beli baju kurung tu and then tudung tu ayie sponsor ah. haha tudung tu baru RM 10.00 kot. baju tu plak ayie paksa beli semalam before nak gerak ke Melaka sebab petang tu kua pergi bandar jap dengan my sisi nie. kuikui cantik tak ayie pkaikan dia tudung. kecian hang nampak serabut tapi cantik. kuikui 
gambar last but not least adlah mamat paling handsome and nampak ganas tapi pulang dengan tangan yang hampa sebab tak dapt apa-apa pon.haha okay abikan apa yang ayie mention tpi inilah style ayie sekrang. nak try maintain botak jeah, apa mcm okay tak? haha
okaylah ini adlha seharian perjalanan ayie ke melaka. ad mase kita berbual panjang lagi yer. mahu pergi makan jap sebb tadi makan sikit jer agpon cover macho gitu. xsmart ah makan bnyak-banyak nie.hehe 

28 comments:

adan said...

bro,apakah yang dimaksudkan "hampa tak bawak apap-apa"? adakah hampa tak dapat no tepon awek2 yang ada kat majlis tuuuu? keh keh keh

Freaky said...

lu memang gengster bro. haha wa tabikkk

Rozuan Ismail said...

serius your iss cantik.tudung tu ayie pilih ke?pandai ye.hoho.ayie nmpk gengster la

HonEyBuNNy said...

cantik la combination warna baju kawin tu...

macam suka lak..hehehhehe

Mr.Thinker@Ali said...

Tanjung Malim macam lagi okay jer. Try usya Sintok, Kedah. Serious macam dalam hutan woo. Hahaha. By the way, adik Ayie x cantik tp comel sangat2..!! Hehehe. Oh, yg bergambar dengan Ayie tuh adik paling kecik ke? She looks so cute lar..!! Dan juga, botak smart apa. Ali pernah botak dulu. Kepala ringan saja. Sng ilmu nak masuk. Kalau mandi, serious puas hati sbb air direct kena terus kat kulit kepala. ^^

SyahmiFikri said...

tudia.. adik jadi mangsa nie.. hahaha

btw.. botak kadang2 semart gak akn.. kann..

Nasriq said...

berharap dapat jodoh ka?

zati embong said...

wah,botak da dik.

cantiklah dress pengantin 2.hihi

IMANSHAH said...

amboi gembira nampak ke dua mempelai

nawal addina said...

mst meriah kn ? haha ;)

chemay said...

ayie tak dapat nombor makwe lah tuh time kenduri tuh.
hhehe

syrupmasin said...

ecece..lepas nih kau post gamba kau kawen pulak lah :D

fyqa said...

canteknya pngntin..


ur sis comel la. :D

cucu umie said...

@adan

pandai shjelah hang nie..amner ad bro..biase2 shjelah..hehe

cucu umie said...

@Freaky

haha..tidak ad yer gangster bro..biase jeah..lala

cucu umie said...

@Rozuan Ismail

aah ayie yg pilih..shje2 jer..gangster tu xadlh..hauhau

cucu umie said...

@HonEyBuNNy

kuikui bi\oleh jer nty kawin pky baju warna itu yer..memang cantik pon..lala

cucu umie said...

@Mr.Thinker@Ali

kuikui, biase jer kot tg malim..lala btw, meang ciut kot..lalal

cucu umie said...

@SyahmiFikri

hehe,,dia memang sesaui untuk jadi mangsa ayie..lalala

cucu umie said...

@Nasriq

jodoh..lala xadlh bro..

cucu umie said...

@zati embong

mestilah botak sis..hehe memang cntik pon dress pengtin tu..hoho

cucu umie said...

@IMANSHAH

mestilah gmbira bro, darah mnis tu..hehe

cucu umie said...

@nawal addina

seriously memang meriah sgt2x..hehe

cucu umie said...

@chemay

jgn bt cerita yg tidak beanr..hahah

cucu umie said...

@syrupmasin

boleh shje nak post tpy tunggulah lagi 6tahun..wakakak

cucu umie said...

@fyqa

boleh tahan ah pengantin tu..hehe memang cantik lh..hehe

meaw said...

waaa,nanti kawen nak buat baju gitu gak la,kekekekekeke :D

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

Jom Terjah entry terbaru ??
modifikasi proton satria

Selamat pengantin baru
Semoga kekal abadi bahgia
Ke anak cucu sentosa murah rezeki
Alhamdulillah bertemu jodohnya
Berkat kesucian akhir terlaksana

Pabila sedang bersanding
Janganlah suka menjeling
Menjadi raja sehari tersenyum
Nampak berseri tenangkanlah hati
Dengan kesyukuran
Sabar menghadapi tempuh

biru ajerr


eehhhh lawa lah tu tudung dia... pandainyer ko

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014