June 29, 2011

wajah pemilik hati azrin rahim

السلام عليكم

wah tajuk lagi nak gempakkan. by the way saje jer nak bagitahu korangkan sapelah pemilik hati mohd azrin nie. kahkah apcal orang paggil ayie ea, nie nak cerita nie. mase dekat sekolah dulu adlah seorang mamat nie panggil ayie. haha dia tersalah panggil plak and then terus melekat dia panggil ayie. meber-member lain pon dok tersangkut juga panggil ayie.

disebabkan itu, ayie pon tersangkut dan terpaut dengan name tersebut and sampai sekarang mengelarkan diri ini sebgai ayie. kahkah apa-apa shjekan ayie mengarut malam-malam macam gini. dah lama kot tak mengarut dengan korang semua. okay nak tahu tak sape pemilik hati mohd azrin rahim?

.
.
.
.
.
.
.
sambung esok boleh tak ?

.
.
.
.
.
.
.
that my mother. dialah pemilik hati mohd azrin buat mase sekarang nie tapi tak tahulah kalau 6tahun akan datangkan. huhu tanpa umi didikan umi, pasti terumbang ambin anak umi niekan. lagi-lagi anak umi niekan terjal. khekhe 
p/s: sape lagi tinggi ea?? haha

34 comments:

Freaky said...

waa bergambar disisi umi :) .. bagus ayie ni.

harrazdani said...

berbaktilah selagi mereka masih ada...kerana hidup ini terlalu sunyi tanpa mereka....;)

harrazdani said...

berbaktilah selagi mereka masih ada...kerana hidup ini terlalu sunyi tanpa mereka....;)

s u a r a h e a R t y said...

:)

Arpiiz said...

bagus ayie ni, kalau macam ni tak lama lagilah hati tu akan dikongsi dengan orang lain..hehehe

Aman Ibrahim said...

sweet~ tersenyum tgk pic dia ngan ibu dia hehe..

p/s: terang lagi bersuluh ayie lg tinggi~

waN Mohd Salim said...

ahakssssss abg dah ade makwe belum .. ekeke

syanabel said...

hehe =)

syrupmasin said...

haha..baguss anak mak nih..aku pon anak mak :)

Aki said...

alalaaa sweetnye anak umie! ;)

Sunah Sakura said...

hehehe..kawan saya ada sorang, nama dia khairul azri..panggil ayie..

terjal tu ape?

aQimie Ceplos said...

wohohooo .. kem salam kt uminye ye anaknye ;)

My MiRa said...

jaga ummi baik2 taw..

ZWAN SABRI said...

Azrin, eh, Ayie, jadi anak yang soleh naa.. ;)

alif haris said...

sweet la ayie :)
jadi ank yg soleh okey :)
memnuhi impian ibu bapa ^^

misspurple said...

:)

Syuxer said...

dia sememangnya pemilik hati yang paling terbaik didunia..dia lebih memahami kita..:)..so hargaila mereka,jagala mereka..

ayie lebih tinggi..heheh normal la anak lebih tinggi dari mak hehhe..jaga mak ayie baik2 tau..

CintaZulaikha said...

tak sabor2 ni nak tgu jawapan~~

Fyqa said...

kimslam mak ye !





;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

bagus2..ni anak kesayangan umie ke? hehehe~

Dhiaqiud said...

rindu kat mak saya..lm dh x bergambar ngan mak..huhu..

syarifahsidrus said...

terbaikla :))

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sejarah name ayie yerk.. hehehe

so sweet ur pic with ur mom :)

Anak Wak Mail said...

i.Allah..Allah panjangkan umur pemilik hati ayie tu..jaga dia baik2..=)

echaRierie said...

owh sweetnya..
anak manja meh ? hehe

azwa amani said...

huhuhuhu..ea ayie, comel baju jersi tuu..hehehe..komen jauh daripada entry

J.Syazwana said...

yeay dah agak dah. hihihi

kotak bulat said...

heheh... jga umi tu sampai akhir hayat dia tau.. :)

cik aisha said...

ayie lagi tgi...huhuu
selama2nye mak ayie pemilik hati ayie..da kawen da bercucu cicit pun.;p

chemay said...

olololo..sweetnyee:)

PinKy MoMMa said...

alahai anak emak ni ;)
smga ayie sentiasa ingat jasa2 mak ayie..sakit ooo melahirkan hehe..

ecah mashuri said...

manja sungguh anak umie niee:)

IMANSHAH said...

alhamdulillah, moga jadi anak yang soleh

nawal addina said...

haha , awk laa tnggi ;)

ibu segalanya . kasih ibu membawa ke syurga . dia pemilik hati , walaupon terpaksa berkongsi dngan si dia satu hari nanti

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014