June 11, 2011

mata boleh membongkar segala rahsia !!

اسلام عليكم

alhamdulilah ad mase yang terluang nie ayie gunakan shjelah sebab lepas nie ayie dah tak banyak mase lgi lol disamping kerja pon dah mula menimbun, better ayie kerjakan mane yang ptot dahulu. hari ini ini ayie tak nak lol cakap banyak just nak kongsikan somthng dengan korang semua.

benda ini ayie dah thu lama daripada blog kak MO. sape MO tu? MO tu adlah kak muslimah optimis. korang boleh terjah dekat sini. dia ada tunjukkan something dan apabila korang melihatnya pasti menakjubkan. tapi sebelum itu, kamu kena layan dahulu gambar dekat bawah ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


korang kena ikot aw discreption yang ad dekat bawah itu baru boleh nampak keindahannya. seriously ayie shje tengok benda nie bnyak kali dan rase memang sangat-sangat menanjubkan. pandgn kita tidak boleh menipu tetang sesuatu kejadian Allah yang memang sangt indah.

kalau korang nak santapan rohani juga, korang boleh ah melawat dekat blog kak muslimah optimis dan serius korang tidak akan pulang dengan tangan yang kosong. jom terjah jom.
LaMan MusLiMah OpTiMis

17 comments:

Freaky said...

pernah buat dah masa ada kem kat surau hari tu.. Hebat mata yang diciptakan Allah. tu baru mata, belom lagi yang part2 mendalam

syrupmasin said...

waaa..hebad lahh

NUR YAYAH said...

dulu pernah buat masa kem motivasi. alhamdulillah, nampak kejaibannya hehehe. :)

nawal addina said...

ciptaan ALLAH snggh hebat !

rasa mcm laen bila renung kalimah tu

Syuxer said...

amazing neh..baru je wat tadi..memang ada wayang gambar statik yang tunjukkan lambang Allah s.w.t..SubhanaAllah..:)

Mr.Thinker@Ali said...

Kehebatan Maha Esa. Ilusi optik kah? >.<

NOOR FATIN said...

dah cuba! wow! ;D

Nasriq said...

dah cuba lama dah...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ALLAH MAHA BESAR...

yatie Awang said...

betullah...sungguh menakjubkan...makin lama makin terang

..miss hana.. said...

yerla....sangat terkejut...nampak kalimah allah seolah bercahaya di dinding ..tanda kebesaran Allah swt.

Rozuan Ismail said...

haah la.wan try,then,memang nampak tulisan Allah dekat dinding.

DanieL AdiE said...

Maha BESAR ciptaan ALLAH!

adwafarahin said...

penah try n mmg jadi :)

chemay said...

penah try dah masa kem dekat sekolah dulu
:)

IMANSHAH said...

erm, betul tu

masih bersengkang mata ni

kiwi said...

dah pernah buat, memang jadi.

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014