June 15, 2011

silent reader untuk wordless wednesday is better than comment !!

اسلام عليكم

jalan-jalan dikala petang macam gini memang best lol. seriously sangt-sangt best sebab adnye angin tiup sepoi-sepoi bahase disamping dapat rilex-rilexkan minda. memanglah tengah serabut sekrang nie. haha sebb apa itu ayie malas nak cerita. hal kerja yang memang tak selesai-selesai lagi. bilalah orang mahu anta baja dekat rumah nie. orang nahu baja kelapa sawit lol.

habis bab mengarut. berbalik kepada tajuk entry dah. haha ayie serik lh nak bagi comment dekat gmbo-gmbo yang tulis wordless wednesday dah. kang nty diorng ckap apa-apa shje yang ayie merapu. kate orang diam lagi baik daripada berkata-kata. incya-Allah lepas nie kalau tak nak komen entry wordless wednesday just keep quiet.

haissssssssssshhhhhhhh, maaflah kalau ayie salah tulis ayat lol ea sebab apa yang rase itu yang ayie tulis. kuikui biaselah pemikrian ayie nie senget-senget belaka tak kreatif langsung dalam mentafsir gambar-gambar ini .haha kalau ayie nak komen pon cakap like this after this, " no komen".

itu lagi better kot sebb orang tak leh nak persoalkan sebab memang ayie tak thu meaning disebalik gmbar itu. selain itu, ayie rase kalo ad kaitan dengan wordless wednesday juga ayie nak jadi silent reader juga, just tgok gmbo and shout dekat shoutbox serta say. "hi, i'm coming". 

takut-takut nak describr apa yang tersurat disesuatu gmbo tanpa ad discreption. pssssssssssttttttt.. lepas nie mampu lihat shjelah orang bt. malas nak buat dh. hehe alamak, nampaknyer dh korenglah kan satu entry free kalau aku bt mcm tu kt blog aku nie. hohoho

okaylah puas ayie mengarut, jom kita layan lagi apa-apa yang ptot and sambung bt kerja kembali. jgn tension-tension and marah yer. hehe be happy my friend. gluppppppp

20 comments:

NOOR FATIN said...

xpenah join wordless wednesday tu. xreti la nak letak satu pic ja.wuu

chemay said...

urm ntah laa..
kadang2 oke gak if orang komen.
at least diorang try memahami apa yang kite sampaikan
:)

harrazdani said...

ayie jgn macam tu..komen la..;)

InaAchik said...

wordless utk wednesday jer ke dik?

cucu umie said...

@InaAchik

aah, untuk hari rabu shje kak...

Freaky said...

haha aku main komen je. salah ke betol lantak la. mujur ada orang komen je..

nawal addina said...

tak penah buat pon wordless wenesday . hehe

Syuxer said...

komen je bro..otak2 manusia semua unik..tibai je komen pe2..orang x akan marah punye..:)

diana said...

jujur la akak cakap kalau sapa2 buat entry ww tu memang akak tak komen..
sebab akak tak reti nak tafsir apa2 dengan hanya melihat gambar..
lagipun tu bukan cara akak berblog..

Rozuan Ismail said...

wan pon malas nak join.tapi ah terbuat satu entri pasal benda tu lak.tapi sedap!huhu

CintaZulaikha said...

apa tu sbnrnya????

PinKy MoMMa said...

kamu komen sape ni huhu..
akak ok je ^_^

EZAN IDMA said...

komen jee

Arpiiz said...

err, kalau macam tu buat apa entry wordless tu kalau tak nak orang komen..??

Nasriq said...

ntah... aku pun malas nak komen kalau tak tau hujung pangkal...

IMANSHAH said...

gambar menceritakan banyak makna ayie..terpulang pada kekreatifan masing2 untuk describe kan..apa salahnya..

azrijohan said...

setiap org ade pndangan masing2 :D

Cikbeyla Nabiella said...

haha. same la tgk je. :p

muhamad hanif said...

ahahhaa..

saya budak baru blaja.

salah komen harap maafkan ;)

Anati Soki said...

anat tak jpin pun wordless wednesday nih
hehe
takp2
ayie mengarut pun anat baca jugak ngeee

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014