June 29, 2011

twins: ad baby lagi lah l BOLA SEPAK

السلام عليكم


twins demam pulak sekarang nie maybe sebb hujan musim hujan dekat johor kot. tu yang twins dah mula demam dah. nasib baik pagi tadi dah bawak pergi klinik. ayah and umi yang pergi hantar and carikan ubat. kalao tak kurang juga malam nie nampak yer memang nak kena sental ubat bontot lh. hehe

dah suda entry sedih nak cerita pula yang twins cakap tadi pagi. kahkah nak tergelak pon ad juga. boleh plak diorang ckap diorang tu ad baby lagi. nak tahu tak siapa baby diorang? jom layan dekat bawah nie.

along: adik, pegang apa dekat tangan tu?

adik: pegang babylah. kenapa?

along: mane plak datang baby yer? cuba tgok adik tgok betol2.

adik: ini babylah. tak percaya tanya dekat mama?

along; mai along tunjuk baby sebenar dekat hang..

adik: nie baby, nie baby, nie baby lah..

along; iyerlah baby. dah tu adik tu bukan baby lah ea?

adik: buakn baby.

korang nak tgok tak siapa yang diorang maksudkan dengan baby itu. kahkah tapi jangan tergelak pula.  kehkeh


nampak tak si twins pegang apa? itlah baby diorang. anak patung. tal macam banyak pulakkan patung dekat rumah nie..

-------------------------------------------------------------------

nak say tahniah dekat pemain bola sepak malaysia. walopon tadi ad melepaskan satu gol kepada taiwan tapi you all tetap gempak ah. teruskan momentum nie yer pemain bola sepak malaysia.

malaysia - chinese taipie

2-1
penjaring gol buat team malaysia:
syafiq rahim (c)
mohd aidil zaquan

25 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah semua.wan nak wat entri tapi terus x de mood sebab x leh download gmbr

syrupmasin said...

haha..comel je..tahniah malaysia :)

hawiz said...

cute nyer!

Arpiiz said...

haha, budak2 memang biasala..^^

Syuxer said...

hahah ank patung dipanggil baby..:)..xpe janji dorang faham apa itu baby...

tahniah pasukan Mas menang tipis..patutnya banyak peluang tadi..tapi xpelah..janji menang..

muhamad hanif said...

kau dulu mesti mcm tu kankankan ?



AHHAHHAHAHAHAH

IMANSHAH said...

cabaran besar buat malaysia di taiwan

Nasriq said...

sakit hati tengok game tadi...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

imaginasi budak2 memang tinggi... hehehe

hope leh makan la taiwan kt tempat dieorang anti kn :) malaysia boleh :)

apik pehe said...

hehehe..baby untuk budak kecik cam diorang..

tahniah!!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

comel je . laa , patung ke ? bola ? ahahaaa ..

ayie , ni cara nak tukar background ..
http://masquilts.blogspot.com/2009/08/cara-tukar-background-yang-mudah.html

kalau masih tak sesuai , ayie try google ye . kalau masih tak okey lagi , bagitau Tia . nanti Tia bedah blog ayie . mwahahaa :)

yatie Awang said...

Ayie, budak2 memang pangil baby kat anak patung, kan nampak sopan, tak kiralah itu patung bear ke, cat ke...semua baby hehe

yatie Awang said...

eh lupa, tahniah malaysia, cuma sedih sikit, sebab Ashaari tak turun main

Freaky said...

haha twins x mengaku diorang baby.. adess tedy tu jugak yang jadi beby

fa said...

kanak2.. comel je cara diaorg an.. :)

alif haris said...

comel lah bebudak tu hehe :)

btw conrates malaysia !! :D

cik aisha said...

alalah cutenye twins dgn baby diaorg...;p cian twins, smoga cepat sembuh dr demam...

Bro ahmad said...

nurani budak memang macam tu..cantik comey dua budak tu..sepasang yea...:)

CintaZulaikha said...

ikha tak suka ank petung...humm

azwa amani said...

comel sangat2.... :) huhuhuhuhuhu

Solihin Zubir said...

ahahaha.. kecik2 dh tringin nak ber'baby'? hehe..

err.. tahniah malaysia!

Scya Lollita said...

erkk , cik scya pun camtu gak mse kecik2 dlu hihihhi

Anak Wak Mail said...

haha..baby ke tu??comell..=)

blog-tips-kurus said...

kecik2 dah belajar ilmu ERT.. :-)

syarifahsidrus said...

kecik2 lagi dah sayang baby.hhaa :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014