June 28, 2011

kotak bulat promote blog

السلام عليكم

sudah mahu pukul 11.59 malam kan. so, ayie nak tutup entry ayie dengan join segmen nie. kehkeh korang nak join tak. kalau nak join just pergi shje delat lnk bawah nie yer. lagipon dah nak tarikh tutup nie. harap-harap sempatlah. huhu


kenapa ayie mahu di promote:
1. dapat tingkatkan komen dekat blog nie macam dekat blog KB. huhu
2. dapat mengeratkan silaturrahin dengan member.
3. dapat tambah follower. itu mesti kah ? huhu
4. dapat UV lebih baik. nak lebih daripada 300uv per day. incya-Allah.


10 comments:

kotak bulat said...

thanks join..hope dari ni dapat tambah pembca dan follower.. dan support sesama blogger ye..

alif haris said...

terbaik lah ..

jom2 same2 kita memeriahkan lagi segmen ni :)

Syuxer said...

yeah jom kita meriahkan dunia blog..:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah dan terjah sini dari segmen KB promote blog... walaupun sy tak join..heee ~

happy blogging ye... =D

Green Apple said...

salam kenal
singgah dari blog ci kotak bulat..
FOLLOW blog ni... :)

Cik.Tedy said...

hai..singah dr blog KB..jenguk2 cnie sane...:D

Bui Junaidi said...

bui singgah dr blog kb..*_*

NasZ said...

singgah sini dari segmen kotak bulat yang comey..hahaha..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

ary anwari said...

singgah dari blog KB :)
salam perkenalan

shiela said...

singgah dari kotak bulat :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014