June 3, 2011

percaya tak aku botak??

اسلام عليكم

alhamdulilah sekarang ayie sudah berwajah baru. apa yang baru cuma rambut shja yang baru. kuikui dah lama rase tak botakkan rambut inikan. last botak pon mase dekat sekolah menengah dahulu itu pon biaselah. faham-faham sahajalah apa jawtn yang dipegang. kuikui 

sudah 3tahun tidak merasa botak, tergerak hati juga untuk merasa botak and then ambik keputusan pergi kedai gunting rambut terus gunting botak. kuikui hasilnya amat menakjubkan ah sampai umi ayie sendiri pon tak percaya yang anak dia nie gunting botak.haha kalau umi dah tak percaya lagilah my auntie and uncle nak percaya ker? haha kan ayie dah cakap, kalau ayie nak buat sesuatu itu grenty ayie akan laksanakan juga walaupon cept @ lambat. hehe

korang nak tahu apa reaksi family ayie bila mereka anmpak ayie botak.ayie yang cakap alamk hensemnya anak buah aku, (jgn percaya). tapi itulah realitinya. jom lihat komen mereka tentang rambut baru ayie.
umi: wah hang potong rambut botak ker long, dah lama tak tengok hang potong rambut botak? apa halnya. awex lari ker?
aku; saje nak nampak macho sahaja.wakak
mak ngah: Alonggggg... hang dah mcm botak dekat cerita juvana itu lah.apcal hang gunting rambut botak?
aku: ai, mak ngah aku pon layan juvana juga ker? haha
nenek: ini baru cucu nenek, handsome gitu tak mcm sebelum ini?
aku: kire sebelum ini cucu nenek ini serabailah ea? haha
ayat diatas adalah realiti bukan reka hiasa yer. kalao pendapat korang tentang rambut and imej baru aku nie macam maner plak? before this aku ad rmbutkan, sekrang tak ad rambut maner lagi handsome. sila bandingkan pict di bawah. haha

dahulu
sekarang

40 comments:

Rozuan Ismail said...

wah makin hensem la bila botak ni.hoho

Aisyah Aina said...

wahh pelakon cerita juvana ni..
nak sain! haha

IMANSHAH said...

salam abg botak

Freaky said...

fulamaakkk abg botak.. da macam gangster lak. hehehe ampoonnn

cik aisha said...

dah ada bukti percaya je la...kui3.
kejap je 2 botaknye...hik2

azwa amani said...

nama saya botak lah...sapa lagi???..huhuhuhuhuhuhu semart boh!!!

k e y r i said...

pergh! cam castello dah aku tengok.. huarghhh! :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wow... seksinye bile ko dah botak bro... meleleh air liur aku nengok.. hahahaha

diana said...

botak baru la ganas..
ye dak???
pe barang rambut pacak2 ala2
mat korea..
hehehh

adwafarahin said...

hai abg botak!

hahaaha

nawal addina said...

hoho . awek lari laa tu ! :P

silly joke ;)

btw , npk kemas ..

hee ~

Nasriq said...

ingat botal licin tadi... klu licin confirm silau berkilat kilat...

Cikgu Fikri said...

wah..
bagus..bagus..
aku pun rambut botak jugak..
tak suka rambut lebat2 ni..
rimas...
kalau nak amik exam, mesti potong rambut..
rasa ringan sket kepala....
huhhuhu :)

syAzAnA said...

fuyooo! dah botakk! xpenah aku nmpak kau botak

syrupmasin said...

hai encik botak :D

Khairil Anwar said...

keren, tapi rambut panjangkan sunnah..... napa harus dibotakin segale, ...

SyahmiFikri said...

tudia! great.. aku susah nak botakkan.. sebab dat my aset kott! hehehe

CintaZulaikha said...

Ya Allah, bezanya rupa dy sblom dan selepas potong rambut..errrrrr...hihi

ABU said...

aku pun rasa mcm nak botakkan kepala jugk la..

cucu umie said...

@Rozuan Ismail

ayat hang tak boleh belah wan..

cucu umie said...

@Aisyah Aina

mai sini ayie sain..hahah boleh jer nk jadi pelakon kejap..lala

cucu umie said...

@IMANSHAH

okay, nie abg botak nie..wakak

cucu umie said...

@Freaky

bgus ah hang mintk ampun dekat aku..wakak

cucu umie said...

@cik aisha

kenapa plak kejap jer akak?? mcm thu2 jer..wakak

cucu umie said...

@azwa amani

okay lh awien..haha

cucu umie said...

@k e y r i

stylo lh sgtkan..wakak

cucu umie said...

@diana

ganas ker kak?? haha boleh lh juga diktekan ganas..haha

cucu umie said...

@adwafarahin

yerlh sis...botak lh juga..haha

cucu umie said...

@nawal addina

kemas lh juga..haha

cucu umie said...

@Nasriq

x terfikir lg nak botak licin ah..haha

cucu umie said...

@Cikgu Fikri

haha..kita same2 tpy ayie memang jarng botak ah..hehe

cucu umie said...

@syAzAnA

sekrng dh nampak kan aku botak..wakak

cucu umie said...

@syrupmasin

jgn nak perli aku ea?? haha

cucu umie said...

@Khairil Anwar

xadlh bro.. saje nk try rambut pendek sekrng nie..hehe

cucu umie said...

@SyahmiFikri

aset ea?? haha okay lh tu aset..ayie xjadi pon aset

cucu umie said...

@CintaZulaikha

kaka, zulaikha..apa yg bezanya..haha

cucu umie said...

@ABU

jom, same2 botak..haha

Faridzuan said...

Yup, memang sangat selesa kalau rambut kita style cam ala tentera tu, tak payah sosah2 nak sikat. jimat minyak rambut :)

Solihin Zubir said...

botak la baru gangster.. heheh..

alongxp said...

aku rs ko terlalu jambu utk botak...agk kurang sesuai,klu da tua ckit ok kot...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014