June 1, 2011

kenapa terjadi pada aku sahaja??

اسلام عليكم

alhamdulilah, hari ini ayie dapat juga buka blog walaupon tak dapat nak pergi ke dashboard. ayie tidak tahu ah kenapa perkara ini boleh terjadi dekat ayie. serius tewnsiom sekarang ini tidak tahu nak buat macam mane ea? tak dapat nak tgo sangat member update blog mereka? sape pernah terjadi macam gini. ayie tak tahu ah nak buat apa ea?

aishh, ayat atas tu memang tak mengrut sebab ayie memang ad masalah sekarang nak pergi ke dashboard. kalau nak pergi ke dashboard shja akan keluar gambar ini. ayie dapat masuk ke bahagian posring semua ini melalui page shje. ena taip URL and then kat navbar tu tekan design. aisshh. tak percaya korang tengak sahjalah gambar apa ini kalau nak ke dashboard.

502, that's an error. who want to help me to solve this problem. tension jer.
nasib baik page and yang lain semua dapat bukak cuma tak dapat bukak dashboard shja. aish, kalau macam begini shja pasti akan terjadi somthng dekat account ini. uwahh ayie tak nak remove blog ni. I love this blog. sape-sape yang pakar tu tolonglah ayie nak selesaikan benda ini. hehe

help me please. disebabkan benda ini juga, semangat nak berblogwalking macam sudah hilang sahja. kena cari semangat baru ini disamping macam nak tukar domain sahaja. serius lh. haishh..

15 comments:

adwafarahin said...

erk? pelik sbb adwa ok jer

diana said...

dekat seminggu dah jadi gini..
asal dapat masuk blog tak pe la..
dashboard tu tak kisah le..
heheheh

CintaZulaikha said...

akak salu jadi camtu dlu..pas wat report tros elok..humm~~

Nasriq said...

ala... benda biasa la tu... selalu terjadi... nanti ok la tu...

Syuxer said...

ayie..saya punye ok je..try buka yang pakai IE ke,xpun google,try browser berbeza..kalau xdapat..antar je report kat google..

cucu umie said...

@adwafarahin

ayie punye xboleh ah sis..xthu mcm maner ah

cucu umie said...

@diana

akak, ayie kne juga..nak jalan2 semua mber punye blog..huhu

cucu umie said...

@CintaZulaikha

mcm maner akak bt report???

cucu umie said...

@Nasriq

okay ker bro..harap2 lh..heheh

cucu umie said...

@Syuxer

dh try dah..same shjer..adeh xthu ah mcm maner lepas nie..

PinKy MoMMa said...

akak pulak ada masalah nak komen kt blog org..asyik jadi cik anon je erghhh and x nampak follower box..adeh..

PinKy MoMMa said...

akak pulak ada masalah nak komen kt blog org..asyik jadi cik anon je erghhh and x nampak follower box..adeh..

YOUsoF said...

APsal boleh camtu pulak ek.. Aku tak pernah pulak. tapi ada la problem kecik² lain..

Rozuan Ismail said...

ayie pakai email yahoo ke google nak log in blog?

wan tak de plak problem tuh.

niena shopping2u said...

sy pun jdi cmni gak skang ni.. nk report cmne ye?

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014