June 11, 2011

renovate benda yang tidak penting. apakah itu?

اسلام عليكم

perghhh 2jam juga aku menghabiskan mase dengan perkara yang memang biase aku lakukan iaitu merenovate blog ayie. haha sajer jer dah bosan lol dengan design blog lama so, ayie buatlah yang baru tapi masih mengekalkan yamg lama cuma ubah sikit-sikit shje yang patot. hehe adakah yang patot ayie ubah ea? haha

okay esok hari sabtu dan sudah semestinya ad budak-budak yang sudah mulakan perjalanan nak balik ke sekolah masing-masing terutama budak-budak yang dok dekat asrama. semoga korang selamat sampai yer dan menuntut ilmu dengan jayanya. hoho okay ayie dah mula mengarut ni, lebih baik straight to the point.

okay apa yang ayie ubah adlah header and pengakhiran kata dekat blog nie. kali ini ayie guna ayat 3D. hehe seriuosly, alamak tengok lagi sekali macam cantik shje hasil kerja ayie dan simple. hoho puji diri sendiri kejap sebab tak ad orang nak puji pon. haha jom layan apa yang ayie telah lakukan.



disebabkan tidak ad kerja memanjang. inilah kerja-kerja ayie. selalu jer tgok tutorial orang macam tutorial wan hazel. haha ayie suka pergi blog dia tengok tutrial berkaitan dengan photoshop. daripada ayie yang low nie sekrng dah tahu nak buat sendiri lol. thankx wan hazel becoz ajar semua orang. hehe

betol kata orang. kalau ad ilmu tidak boleh lokek sebb ilmu itu nty akan dapat dimanfaatkan oleh orang lain juga. kalau korang rajin. jomlah terjah blog wan hazel maner thu nak bljo adobe phtoshop perlbgai.huhu

7 comments:

nawal addina said...

header baru ^^

hahah , chomel ! mcm tuan dia [knyit mata] hee ~

Freaky said...

style la ayie efek 3d tu.. patot la x update sangat. rupanya duk renovate. haha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
sejarah honda civic ej @ ek

wow lagi menarik... simple tetap cun.... renovate yang kreatif dan perlukan ketelitian....benda ni perlu perubahan agar tak jemu

Nasriq said...

Nak satu boleh... hik hik hik...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kita memang selalu xpuas ngan blog kita... same la cam aku... hehehe

Rozuan Ismail said...

nak tengok jugaklah tutorial dia.sebab teringin jugak nak wat sdiri.colorfulnya header ayie

PinKy MoMMa said...

3d tu yg menarikkkk tu~ ;)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014