June 19, 2011

teruskan perjuanganMu !!

اسلام عليكم

rindu dengan team MASUM ayie. sekarang MASUM 2010/2011 tengah berlangsung dekat UPM. before this kiteorang dah ready kot dalam 50% untuk menghadapi MASUM 2010/2011 tapi tibe-tibe UPM batalkan game kiteorang. arghhhhhhh tension yer. nak tahu game apa yang ayie join. 

haha ayie bukan pandai sgt pon dalam bersukan nie tapi alhamdulilah ayie dapat join team MASUM untuk sukan petanque. saper yang tak tahu permainan petanque nie. hehe korang nie apcal lah tak tahu game nie. game ala korang pernah men guli tak? kuikui men guli yang baling-baling tu. hoh


inilah bola petanque. seriously mesti korang tahukan permainan nie. kalau tak tahu, tahukan shjelah. kalau permainan ini memang nampak muda tapi korang perlukan konsetrasi yang tinggi sebb kalau korang lemah dengan saiko, grenty korang akan down yer. hehe

dalam permainan petanque nie ayie biase men double and triple not single sebb ayie cuma biase pointer lol. kalau shouter baru shje nak bljo-bljo nie. harap-harap dapat ah prokan diri nty. but seriously kiteorang mcm dah ready ah juga untuk MASUM sebb pusat targer 3emas untuk game kiteorng. haha antara game yang terbanyak boleh sumbngkan emas lol. by the way, untuk shbat ayie yang tgh MASUM sekarang semoga berjaya yer. 

tapi dah tak ad nasib, so terima sahajalah realitinyer yang kiteorng nie tak dpt nak pergi MASUM this sesion. hehe yang penting dapat masuk TV2 lol mase dlm area bulan 3 sebb kiteorng kne peragakan mcm maner nak main permainan petanque nie. haha famouslah kejap. kuikui

okaylah, sorry kalau ayie tak melaway korang semua sebb busy sikt dekat belakang rumah sepupu nie nak merewang. biaselah kerja kawinkan, rewang itu penting lol. hehe agpon masak antara family jer.
saper nak lawan petanque dengan ayie. haha kite riadah-riadah shje time-time cuty nie.

18 comments:

adwafarahin said...

petanque seronok!

IMANSHAH said...

boleh je..saya pandai

harrazdani said...

atlet rupanya....hebat. pernah tgk orang main tp blm berkeesempatan nak try...skrg kat sekolah pun dah femes sukan ni..

cik aisha said...

selalu tgk org main tapi xpnh main pun.dulu2 memula jakun gak, eh menatang apa diaorg buat tu...oowh main petanque upenye..ha3

FaiZaH Fyn said...

serious x pernah dgr pasal petanque nih...kunonya sy :(

Freaky said...

petanque ni ape ayie ? malunyaaa aku x tau pape pon

nawal addina said...

err , atlet ka ?

petanque tu sukan fevret aku tau ^^ haha , saje nak ckp :)

rilek je maen , tayah nak lari smpai 30 kali round pdng . hehe

Shahrul Izwan said...

petanque ni lebih kurang boling padang ke?
xpernah main pun tp ada tengok org main kat skolah dulu! serius xpaham! hehehe..

mizz_aainaa said...

dah lama xmain petanque.. huhu..
jom2.. kte beat.. heee..

alif haris said...

pergh atlit petanque ke bro .. best2 :D

Nasriq said...

errrr... kalau main bowling boleh la ajak... game ni... tak reti la...

yatie Awang said...

kakak tak pandai mainlah..main guli bolehlah...haha

Nurhafizah p i j a said...

seumur hdop , fizah hnya penh maen sekali sja permainan petanque nih . hehe . wlaupon permainan nih ada dlm sekolh .

syrupmasin said...

untunglah ayiee :D

Bro ahmad said...

masa kecil dulu hari2 main guli kihkihkih

Syuxer said...

owh petanque..:)..kalau main guli bolehlah challenge ayie..heheh..;p

Aisyah Aina said...

petanque best...tapi tak pernah main...tengok orang main je :)

Rozuan Ismail said...

wan ingatkan petanque senang tapi susah taw.masa wan belajar main tu baru wan taw kena tgk keadaan pasir sume tuh.dah macam belajar fizik plak

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014