June 8, 2011

satu hari boleh abiskan wet RM ***.** ?

اسلام عليكم

alhamdulilah dapat lagi tulis sesuatu dekat blog ayie nie.hehe dah 2hari ayie tak mengupdate blog sebab apa? sebab abg sedare pinjma lappy ayie and then semalam pon gaji dah keluarkan, jadinya ayie pergi membeli belah untuk hari raya nty.kuikui tapi raya lambt ag kot, membeli belah sebb nak blnje my brother and twins jer. kuikui jom layan aktiviti ayie semalam.

pagi:
gerak pergi jalan-jalan dengan umi dekat pasaraya cari barang-barang dapur sikit. biaselah semalamkan 7haribulan. semua orang dh dapat gaji n then umi pon tak terkecuali iaitu gaji sawit. hehe kalau dah sampai pasaraya dptlah ayie cekau smthng untuk my bro and sis. dptlah belikan baju raya untuk mereka seperti yang ayie janjikan dekat diorng seblom nie. so, now dh xad hutnag dengan mereka lagi. haha awal sungguh ayie belikan mereka bajukan.lalala

petang:
macam biase ayie keluar dengan adik ayie yang lelaki and then sampai pontian terus pergi pusat bowling and main 3frame. kuikui so, kemenangan ditangan ayie dengan keseluruhan mata adlah 365 berbalas 220. tpy ayie memang xboleh belah dengan adik ayie sebab dia boleh buat bola bowling tu berpusing. arghhh jealous sungguh dengan dia. lepas puas main terus pergi makan dekat pizza hut belanje my bro tu.hehe puas kot dia makan and kelakar tgok dia pegang sudu and garpu.haha

malam:
lepas isyak ayie terusa tido sebab kepenatan and then badan pun tak berapa nak kuat sgt mybe sebb penat berjalan kot. sebab tu badan lepas shje until now. kalau tak okay juga esok nak pergi urut ah dengan nenek ayie. tak boleh jadi nie. disebabkan itu hilang mood nak berblogging juga. hehe btw, ayie akan laksanakan tanggunjwab ayie malam nie juga untuk pergi blog kamu semua. tunggu ayie yer.


10 comments:

Freaky said...

awalnye beli belah untuk raya =_=

Aman Ibrahim said...

waa~ abang yg baik.. best kalau dapat abang camnih, belanja adik selalu..

Jemput datang blog kalau sudi hehe..

chemay said...

nanti belanja chemay pualkk..
hehe

zati embong said...

wah,abg yg baik nih.hihi

MOHAMAD FIRDAUS said...

erk...kalo de anugerah abang terbaik..
kompom goes to you..
haha

Mrs.Yie said...

baik hati sungguh la ayie ni..beruntung la sape2 yg jadi adik ayie ek.. :) header baru buat ke?nice gitu..tapi loading lambat sikit..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak jadi adik angkat ko leh bro.. anti bile dapat gaji leh ko belanja aku banyak2... hahaha

fadh leyanie said...

jarang la seorg abang nak layan adik cam ayie..bagus2..teruskan ayie..^^

diana said...

kalau akak dengan adik akak,
main lempang2 je..'hahahah

Rozuan Ismail said...

ala,habiskan utk adik bukannya membazir pon.laenlah kalau habiskan untuk awek.huhu

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014