June 23, 2011

biasiswa yang menjana masa depanku. incya-Alllah

assalamualikum

maaf dipinta yer daripada ayie buat shbat semuaa. sekarang ayie tidak dapat nak menjenguk shbat semua disebabkan kena menguruskan biasiswa yang akan menaja pembelajran ayie lagi 3tahun. incya-Allah kalo ad rezeki petang ini ayie akan pergi ke blog shbat semua.

tiada kata yang boleh ayie katekan selain daripada thnkx sebb datang blog ayie. korang semua memang sporting lol. untuk sape yang follow ayie tu nanti ayie akan follow korang balik iye. jgn korang marah plak yer sebab aye tidak follow korang balik cuma mase shje yg tidak mengizinkan.

by the way, ayie harap sgt korang korang doakan ayie semoga ayie dpt biasiswa ini ye. mane tahu ad rezeki ayiekan disana. dapat juga ayie nak ringankan beban family ayie. disamping tidak perlu lah nak susahkan mereka lagi. incya-Allah semua yer akan settle petang ni juga. petang nie ad mase ayie singgah blog korang.

sape-sape yang nak try mohon biasiswa nie pon boleh. trylah layari link dekat bawah nie. mane tahu ad rezeki kalian juga. sama-samalah kita berusaha yer. incya-Allah.
sebelum ayie tinggalkan korang. cuba korang hayati baik-baik ayat ini dengan jayannya. semoga korang tidak menyalah tafsir apa yang ayie mahu sampaikan. hayati yer baik-baik nie. incya-Allah berguna untuk kita semua.
Jangan lupa "KISS" : Kasih, Ikhlas, Sabar, Syukur.

18 comments:

PinKy MoMMa said...

ni masa depan ayie..all da best ya!
akak doakan yg terbaik utk ayie.. ;)

syAzAnA said...

wish u all the best ayie.

okayy. akan aku ingat.

KISS.

insya-Allah.

syrupmasin said...

all the best ayie :)

Shahrul Izwan said...

wahh! gudluck! all the best! :D

CintaZulaikha said...

moga2 ayie akan dpt biasiswa tu dah belajar bersungguh2..insyaAllah

yatie Awang said...

InsyaAllah...semoga berjaya...kakak doakan ok

Fathiah Hamim said...

semoga berjaya ayie! =)

nawal addina said...

i wish ur luck ;)

KISS :)

zie_ira said...

insyaAllah,, ade rezeki azrin,,dapat punya,, amiin,,:)

Mrs.Yie said...

gunakan duit biasiswa tu secara berhemah ye ayie.. :) ni pesanan dari akak..

Syuxer said...

jangan guna ia dijalan yang slah..:)

adwafarahin said...

semoga berjaya ngan biasiswa tu

HAZWAN17 said...

semoga berjaya bro..insyaallah

Rozuan Ismail said...

biasiswa ni untuk pengajar untuk subjek teknikal je ke?

diana said...

semoga berjaya ye..:)

DanieL AdiE said...

Saya pemegang biasiswa SLTP..

Best!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gunakan la biasaiswa tu sebaik mungkin yerk... jangan mempersia2kannye bro :)

IMANSHAH said...

all the best cucu ummie

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014