June 14, 2011

jogging di taman ker??

اسلام عليكم

apa yang korang tengah layan ea. hehe ayie ad mase sikit ini nak coretkan sesuatu tetapi internet plak membataskan ayie nak berblogwalking. aduyai, bila lah internet nie nak okay mcm biase ea? lagipon limit broadband nie dah nak bis dh. terpaksalah nak topup dulu baru boleh blogging lagi. 

lupekan pasal broadband, ayie nak cerita tentang jogging. seriously dah lama juga aku balik rumah and then tak pergi jogging dekat taman dekat pontian tu. lagi-lagi taman tu dekat dengan laut pontian. perghhh memang sedap ah udara dekat area disitu disamping kalau men layang-layang grenty akan terbang tingginyer ah. hohoho

sebenarnya tmpt jogging tu dekat dengan masjid. dalam kol 5lebih tadi ayie masih dekat bandar and then baru teringt tak solat asar ag. huhu lambat-lambatkan solat tidak baik lol. tu yang terus pergi dekat masjid and then lupe plak pakai suar pendek. haha memang malang tol nasib tapi nasib baiklah beg ayie nie memang sellu tersedia kain pelekat.

so, tak xad excuse untuk lambatkan solat lg. terus masuk masjid and laksanakan tanggunjawab. mase nak keluar tu nampaklah budak-budak tngh siap-siap nak pergi jogging dekat area taman tu. ingt nak join juga tpi maslah seluar plak still menbataskan disamping tak ad kasut jogging. haha terpaksalah batalkan niat tu and then terus balik rumah.

sampai shje rumah terus pasang niat. esok petang nak kena juga pergi riadah dekat taman tu juga ah disamping dpt keluarkan peluh and keluarkan lemak-lemak yang ad nie. huhu berat dh naik lol kepada 53kg. aduyai, nasib-nasib. so, niat seterusnya incya-Allah setiap petang akan gunakan masa dlm 30minit untuk jogging dekat taman tu. hahaha jom jogging sekali. dpt kurangkan apa yang ptot. hoho

12 comments:

syAzAnA said...

wei, jom joging wei! ehhe

Nasriq said...

53? kurus lagi tu...

Freaky said...

esok tdo petang pulak. x jadi joging :P. hahaha

Rozuan Ismail said...

wan tadi jog kt stadium. oo yeah dpt 7 round.ok le tuh.

diana said...

53 kg??
kurus la tu...
suami akak tinggi 180 berat 79..
hah!!tu pun ada jugak yang kata tak gemuk..ni kan pulak 53 kg..

syrupmasin said...

alaaa..tido lg best dr jogging :D

Aisyah Aina said...

rajin betul jog...tak pernah ada masa nak jog...haha :)

Nonie said...

bgus2...solat jgn tinggal..:)

dh laam xjog..huhu.malas

FaiZaH Fyn said...

53 ok what...nk kurus camne lagi ish3

bungaitucantik said...

lol..bwu 53 kg~ xde lar berat sgt!

Syafiq Rosli said...

jog jgn tak jog..hehe

munna said...

dah lama tak jogging....

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014