June 23, 2011

twins: nyamuk lah along !

اسلام عليكم

yes dapat jalan-jalankan diri lagi disamping dapat lagi nak mengupdate apa-apa yang patot dekat blog nie. haha blom lagi ayie nak merepek kan. timelah nak merepek. malam nie nak cerita pasal twins. kehkeh sebb apa sebb diorng dok mengadu dengan ayie pasal nyamuk.

adik: ayong, jom masuk bilik nak main latop.

along; aish, kecik-kecik pon tahu laptop.

adik: nak lukis gambo nie. macam semalam yang ayong ajar tu.

along: jom masuk bilik cept men laptop. 

adik: ayong, adik gatal nie?

along: apcal plak gatal nie?

adik: ada nyamuk gigit lah. sebb adik kan cantik !!

along; apa ko cantik? tak boleh blah.

adik; ayong tak kne gigit nyamuk kan?

along: memanglah tak gigit nyamuk. kenapa?

adik: sebab ayong memang tak hensem.

along; haha. dh-dah jap nak pergi pasang ubat nyamuk dulu.

haha. perghh xboleh tahan bila adik aku cakap yang dia tu canti. kahkah nak jer aku lempang laju0laju dia cakap mcm gitu. aishh, nasib baik hang adik aku lagi. by the way, diorng nie kecik-kecik pon dah tahu nak bermake up aw. walopon umur 2tahun lebih korang tye jer kt dia. adik-adik shadow pky dekat mane, lipstik dekat maner, blusher dekat maner and so on. diorng thu nak pky dekat maner. haha

by the way nak taye korang. korang rase budak nie cantik ker? hahaha jujur aw dengan kau. haha boleh plak mcm gitu ea?


19 comments:

syrupmasin said...

haha..macam2 kan budak kecik :D

yatie Awang said...

budak2 sekarang memang cepat celik komputer

angahIera said...

mcm2 kerenah
^^kecik2 dh tau main lappy...
Adik2 ayie kan dlm gmbr tue??..blh tahan comelnya...hehehe...

angahIera said...
This comment has been removed by the author.
Fathiah Hamim said...

fuhhh kemainnn

nawal addina said...

haha , comel je

Citarasa Rinduan said...

oloaloooo

comelnya twins nie
pintar gitu

sure along kalah.. hahahahha

Syuxer said...

ahahaha..budak2 sekarang dah advance hehe..:)

IMANSHAH said...

alahai comey nya

cik aisha said...

adeh...along jd ayong ke...kecik lagi la ayie nk ckp diaorg cantik,tp comey la twins neh..lawan along ye...kikiki

chemay said...

comey je budak2.
teringin nak anak sedara cepat2
<3

memaycornetto said...

fuyoo...kecik2 dah pandai..baru 2tahun....lum 20tahun agi..btw...cute adik tuh... =~)

CintaZulaikha said...

ha a la ayie, anak akak pon tau kat mana nak pakai mekap..uishh..kita nak mekap, dy pon memolow sama..

ღ Sis Aieda ღ said...

wahhh...boleh blaja make up dengan adik kembar ni..

apik pehe said...

comel adik2 ko..huhu..da la pandai bercakap..hehehe

ABU said...

hahahaha kiut je...lbh kiut drpd abu..hehehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

budak sekarang kadang2 lebih advance dari kita kn :)

Farhana Jafri said...

hahaha nyamuk gigit sbb cntik?? haipp spe ajar ni?? eh eh jgn ajar dorang mke up.. t rosak klit muke dorang..

Mrs.Yie said...

uik..pandai2 je cakap along dia x hensem..along dia hensem apa..hensem tahap seratos gitu.. :p

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014