June 15, 2011

lemak aku turun tak ea?

اسلام عليكم

alhamdulilah dapat kita bersua lagi pada petang ini. kenapa pulak petang ea? sebabnya mase ayie kt U nie kalau malam pon diorng sebut selamat petang sebab selamat malam itu hanya untuk orang yang mahu tido? adakah itu benar? tolong explain kejap dekat ayie yang lemau ini. hehe

dah jawab sila comment ini pula. hehe semalam malam kan ayie ad cakap pasal mahu pergi joggingkan. seriously memang dh ready ah nak pergi jogging dekat stadium pontian. kuiki macam biase semangt ah dengan pakai baju sukan, suar sukan + kasut sukan pergi bandar. haha

sampai bandar lepak kedai mamak dulu sambil blogwalking dekat blog member-member semua. kuikui member-member yang ayie tak pernah jelajah pon ayie masuk juga. apa ayie kisah yang penting datang nak cari maklumat, kot-kot boleh tambah ilmu yang cetek nie.

tuppppp-tupppppppp tengok jam dah pukul 5.25pm. terus tutup laptop and then pergi masjid solat asar. macam biase depan masjid tu adlah stadium pontian. seblom tu aku usha-usha kejap dekat area situkan ad tak orang juga ang nak jogging. memang ad orang tgh training apa bnda ah. terkinjal-kinjal. haha

lepas solat jer tgok tak ad orang lagi, so, ambik keputusan ronda-ronda kejap bandar and then pergi billion. sampai sane hujan panas pula and then terbantut ah nak pergi jog. so, last-last memang tak pergi jogging tapi pergi KFC tambah lemak nie. haha ayie makanlah snack plate and lepas bis makan terus balik walopon time tu tgh gerimis ala-ala tgh hujan panas lh. huhu

kesimpulannya, memang tak pergi jogging tapi pergi makan dekat KFC tmbah lemak plak. haha macam mane badan tak naik nie. esok nak tak nak kne pergi jogging juga. haha nantikan kisah esok plak yer. huhu

17 comments:

nawal addina said...

g kepsi tak ajak -.-

CintaZulaikha said...

sibuknya diaaaaaaa...

Nasriq said...

selamat malam itu penanda berakhirnya waktu seharian itu...

Freaky said...

ayie, macam aku kata. lusa la pula jogging. hahaha adoiyaii..

IMANSHAH said...

lemak la hensem..boroi sikit baru nampak jantan..kahkah

cik pulau said...

cik pulau berani jamin potong kuku..
lemak tu tak turun.. hahaha...

oo..dak math gak ea? kat mana?
lom posting lagi..
borang tak kuar lg..^^,

Arpiiz said...

kalau takde lemak, tak nampak lah body..hehe

ABU said...

aku pun dalh lama tak jogging..banyk lemak sudah hahaha

alif haris said...

hihi .. hari ni joging 10 kilo .. pasti lemak kurag sikit .. hehe

yatie Awang said...

kalau hari2 makan...tapi joging baru sekali cam mana nak kurang lemak tu...

Isteri Encek Bard said...

aktiviti menambah lemak memang sangat best

Syafiq Rosli said...

xde lemak nt..cpt sjuk plak..hehe

MamaEma said...

lain yang plan lain pula jadinya...

Syuxer said...

hahah kalau camni bila nak jogging ayie..:p..

apapun kalau takde lemak nanti susah nak cover sejuk2 kan heheh

ayu Yusop said...

meh transfer lemak tu sikit kat sy, sy ni kecik jek. nk gemuk. hehe. thanks folow :)

Rozuan Ismail said...

semalam,wan pergi jogging dekat tasik dekat bangi ni. sebelum ni selalunya jogging dekat stadium UKM je. tapi lepas jog,sempatlah pergi pasaraya shopping.haha

Atie iskandar said...

best jogg dekat stadium pontian. jogg pagi2 siap dapt ikot auntie2 buat tarian hape ntah.. hehe..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014