June 15, 2011

wordless wednesday #1

اسلام عليكم


maksud wordless wednesday ialah pada hari rabu semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasam :-).

22 comments:

DanieL AdiE said...

Comel!

Alya Esprézzo said...

kembar ke? hehe comel..haha yeah, dari kecik sepatotnya diajar memakai pakaian yg menutup aurat..wahh gitu!

www.alyaesprezzo.com

Freaky said...

aku x pernah buat wordless wednesday. hahaha tp budak 2 ni comel

fatin6789 said...

hehe..siyes comel kalu dak2 bertudng(=

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hehe..comel ..kembar ke?

muhamad hanif said...

wwooo..

ini kembar siang ? adik, abg nak mintak limau sikt..


HAHAHAHA

harrazdani said...

tgk kanak-kanak sejuk rasa hati.

chemay said...

comel.
tapi macam tak berapa nak yakin nie.
ermmm
:)

cucu umie said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

aah kemar..my sis lol

cucu umie said...

@chemay

kenapa tak yakin?? that my sis lol..hehe

diana said...

comel..kembar ke??

Syuxer said...

aku nak tryla gak wordless wednesday..heheh..apapun budak tuh comel n cam kembar je..meh aku teka yang kanan tuh akak yang kiri adik..heheh

al_hakim said...

comel budak2 ni ayie..adik ke?maap kalau silap..

Mrs.Yie said...

motif gambar di atas ialah dua kanak2 kembar sedang asyik menikmati buah limau yg segar dari ladang..hehe :)

SyahmiFikri said...

ades! comel budak2 nie.. hehehhe

alim plak tuh.. =)

yatie Awang said...

Wah....yang sebelah kanan tu...atas cantik kat bawah seluar pendek je????HAHAHAAAAAA....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

comel giler mereka.. ni ustazag=h rock ek... hehehe :)

wa khairul onggon said...

Kembar ke? Comel wooo... ololooo... :)

Rozuan Ismail said...

comelnya gambar diorang ni.sori,wan x join wordless wednesday.huhu

J.Syazwana said...

cute !

Solihin Zubir said...

dua2 suka limau ka? heheh..

Nasriq said...

hik hik kem salam dekat dak comey dua orang tu ek...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014