June 19, 2011

STICKY POST: pemgomen tegar blog azrin rahim

اسلام عليكم

entry baru sila lihat bawah
sudah masenyer untuk ayie memperkenalkan orang-orang yang selalu memberi support dekat ayie selama ayie berblogging ini. bagi menghargai mereka ayie dah buat bloglist untuk mereka lol. incya-Allah setiap entry korang ayie akan terjah. nak tahu siapa mereka. jom lihat gambar nie.


kalau korang nak terjah mereka jom klik link dekat bawah ini yer. memang tidak rugi lol kalau korang terjah blog mereka semua. hehe


kalau korang rajin lagi. pergilah blog mereka and grenty korang akan rase bahagia sangt dengan entry-entry mereka yang selalu buat orang rase banyak info tu yang korang akan dapat. lastly ad award lol untuk mereka. sorry lah kalau tak cantik awrd nie yer.




30 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Hahahaha. Tersenarai sudah. Perlu lebihkan usaha untuk lebih maju lain kali. LOL. >.<

psst: Slmt blogging Bro. Ayie.

IMANSHAH said...

ouh abg pun ada

adwafarahin said...

hihi makaseh ayie! 2 kali dpt award hr nie, sukaaaa!!!!

Syuxer said...

yes dapat kalahkan syrupmasin hahaha tapi freaky memang tak terkejar aku nak hambat hehe..:)

nawal addina said...

tengs ayie :) dah dpat 2 award arini ^^ hahaha

yatie Awang said...

mekasih...kebanyakkan blog tu memang dah selalu masuk, cuma ada 2 or 3 blog lg, nanti kakak terjah

nawal addina said...

ayie , pesal taleh amek ek ? -.-'

cucu umie said...

@nawal addina

ayie dah btolkan link dia..sekrng dah boleh ambik dah..heheh

Freaky said...

yaaa di tangga teratas adalah Freaky dengan blognya Firdaus Life. ahahah terima kasih ayie

Rozuan Ismail said...

oo yeah..dapat award dari ayie.ayie taw x,ayie first ranking pengkomen blog pak cek biola sekarang ni.huhu

Ummi Alesya Sofea said...

slm,liza dah follow..jmput ke blog liza plk yer,tq.

Nasriq said...

aku kah itu? owh.. aku tiada di sana... eh... ada la.. hik hik hik...

Mr.Thinker@Ali said...

Ayie, Ali dah edit semula entry penghargaan tu. Boleh tgok semula kalau ada kelapangan. tak lupa, sudah share blog ini dalan entri. Hehehe.

HAZWAN17 said...

nak kena komen banyak-banyak ni biar masuk carta

ABU said...

wah aku dapt gak..hahaha thanks

kiwi said...

dua orang yang pertama tu antara beberapa pengomen tetap blog kiwi sekarang :))

k e y r i said...

tumpang tanye. camne nak buat widget pegomen tegar tu ea? yg jenis "foalting cloud' cam ang ni...

Mrs.Yie said...

time kasih banayk ye ayie..nanti akak ambik banner tu..tapi buat masa sekarang blog akak tengah setting macam2..tunggu dah siap semuanya nanti akak letak.. :)

Bro ahmad said...

jauh kalau nak kejar tu...kena rajin komen la kt sini lepas ni hihihi

NUR YAYAH said...

wah bestnyaaaa ayie ada readers yang selalu baca and komen :)

nur easy said...

seronok dpt berkenal2 dgn ramai org ya..;)

chemay said...

ayie salah eja nama chemay.
wuaaaaaaaa
:'(

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . si freaky ? hehee . dia memang pengomen tegarrrr :)

Ini Bukan Hal Remeh Wahai Wanita

Bro ahmad said...

tahniah penghargaan kat pengkomen
pinjam pengkomen awak nak lakukan blogwalking

http://www.trioseposen.com/2011/06/pengkomen-tegar-blog-azrin.html

Woofer Storm said...

dorg ni hebat2 belaka..

diana said...

cemana cara nak buat banner ye..
akak tak pandai la..:)
ajar sat,..
akak tak tau cemana nak dapatkan kod tu..dan tak pandai nak letak kt sidebar macam kmu punye tu..

khairul akmal azman said...

blog poyoness xde..
adoi tarik diri la camni..
hehe

shahjiehan said...

camne nak letak banner tu dlm post entri eh~.. nk taw jgk

NOOR FATIN said...

saya blum tersenarai lagi. hehe

suriani azwan said...

hai...singgah blog ayie dr segmen ben ashaari...feel free to rollow me k...

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/06/ayah-jasamu-abadi-di-hati-ini.html

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014